Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahne alıyor! Bordo-mavililer Manisa FK’yı ağırlayacak! Tam 8 eksik var!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu maçında Trabzonspor, sahasında Manisa FK ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili ekipte 8 futbolcu bu maçta oynayamayacak.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahne alıyor! Bordo-mavililer Manisa FK’yı ağırlayacak! Tam 8 eksik var!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda heyecan sürüyor. Bu kapsamda Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda yarın Manisa FK'yi ağırlayacak.

Şenol Güneş Spor Kompleksi’ndeki müsabaka saat 19.00'da başlayacak, karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahne alıyor! Bordo-mavililer Manisa FK’yı ağırlayacak! Tam 8 eksik var! - Resim : 1

TRABZONSPOR, LİGDE ANTALYASPOR'A TAKILDI

Son olarak Trendyol Süper Lig'de Bitexen Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada rakibini geçerek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

Kupanın 4. eleme turunda Ahlatcı Çorum FK'yi 3-1'lik sonuçla geçen Karadeniz ekibi, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde kupa hedefi yolunda ilerlemek istiyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda sahne alıyor! Bordo-mavililer Manisa FK’yı ağırlayacak! Tam 8 eksik var! - Resim : 2

TRABZONSPOR’UN EKSİKLERİ

Trabzonspor'da Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe, Onuachu forma giyemeyecek. Orsic, Denswil, Abdülkadir Ömür, Larsen ve Bakasetas'ın da sakatlıkları bulunuyor.