Trabzonspor'da yeni teknik patron arayışı! Başkan adayı Doğan o isimde karar kıldı: Efsane geliyor

Trabzonspor’da başkanlık koltuğuna oturması beklenen Ertuğrul Doğan’ın hoca adayı belli oldu. Doğan’ın Trabzonspor efsanesi Fatih Tekke’yi takımın başına getirmek istediği kaydedildi.

Trabzonspor'da yeni teknik patron arayışı! Başkan adayı Doğan o isimde karar kıldı: Efsane geliyor

Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun başkanlık görevinden istifa etmesi sonrası teknik direktör Abdullah Avcı’da görevini bırakmıştı. Asbaşkan Ertuğrul Doğan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla başkan adayı olduğunu duyurmuştu.

BAŞKAN OLMASI BEKLENİYOR

Olağanüstü kongrede başkan olması beklenen Ertuğrul Doğan, takımın teknik direktörünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor'da yeni teknik patron arayışı! Başkan adayı Doğan o isimde karar kıldı: Efsane geliyor - Resim : 1

TAKIM BÜTÇESİ DÜŞÜRÜLECEK

Doğan’ın 40 milyon Euro olan takım bütçesini 25 milyon Euro seviyelerine çekmek istediği belirtildi. Çağdaş Atan, Samet Aybaba ve Fatih Tekke’nin adı yerli teknik direktörler arasında öne çıkıyor.

BİR İSİM ÖNE ÇIKTI

Doğan, teknik direktörlük koltuğuna ise Trabzonspor efsanesi Fatih Tekke’yi getirmek istiyor. Sosyal medya üzerinden yapılan anketlerde de taraftarların çoğunluğunun Tekke’ye destek verdiği kaydedildi.

Trabzonspor'da yeni teknik patron arayışı! Başkan adayı Doğan o isimde karar kıldı: Efsane geliyor - Resim : 2

TEKKE’NİN İSTANBULSPOR PEFORMANSI

Trabzonspor’un efsane oyuncusunun İstanbulspor’da gösterdiği teknik adamlık performansının ardından mutlaka göreve getirilmesi isteniyor.

Ligin en mütevazı kadrolarından birine sahip olan İstanbulspor, kısıtlı imkanlarına rağmen çıktığı son 3 maçı kazanarak ateş hattından kurtulma yolunda dev bir adım attı.