Trabzonspor’un yeni başkanı belli oldu! Yönetimindeki isimler netleşti!

Trabzonspor’da yapılacak olan başkanlık seçimine tek aday olarak girecek olan Ertuğrul Doğan, başkan olacak. Doğan’ın yönetiminde yer alacak isimler de belli oldu.

Trabzonspor’un yeni başkanı belli oldu! Yönetimindeki isimler netleşti!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla başkanlık görevini bıraktığını duyurmuştu. Ağaoğlu’nun kararını açıklaması sonrası Asbaşkan Ertuğrul Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla aday olduğunu ifade etti. 

18.BAŞKAN OLACAK

Başkan adayı olmak isteyenler için tanınan süre Cuma günü saat 18.00’de sona erecek. Doğan’ın karşısına bir aday çıkması beklenmiyor. Olağanüstü kongreye tek aday olarak girecek olan Doğan, Trabzonspor’un 18.başkanı olacak.

Trabzonspor’un yeni başkanı belli oldu! Yönetimindeki isimler netleşti! - Resim : 2

SEÇİM NE ZAMAN?

18-19 Mart’ta yapılacak genel kurulda çoğunluğun sağlanması beklenmezken, seçim 25-26 Mart’ta gerçekleştirilecek. Liste çalışmalarında son aşamaya gelen Ertuğrul Doğan, ekibini büyük oranda netleştirdi.

Trabzonspor’un yeni başkanı belli oldu! Yönetimindeki isimler netleşti! - Resim : 3

KESİN LİSTEYE HAFTA SONUI ŞEKİLLENECEK

Doğan’ın yönetiminde Nevzat Kaya, Taner Saral, Serkan Kılıç, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli ve Faruk Hacıhaliloğlu gibi isimlerin yer alacağı öğrenildi. Kesin listeye önümüzdeki hafta son şekli verilecek.