Trabzonsporlu Denswil, Fenerbahçe maçında yaşananları anlattı! Gördüğü iki şeye dikkat çekti: “Bu kadar zehirli bir atmosfer daha önce yaşamadım”

Trabzonspor’un Hollandalı futbolcusu Stefano Denswil, Fenerbahçe maçının ardından yaşananları anlattı. Denswill, “Oyuncularımız tehdit hissetmedi çünkü taraftarlar provokatif Fenerbahçeli oyuncuları arıyordu. Görüntüler, birisinin korner bayrağını alıp bir oyuncunun peşinden gittiğini ve yerde bir bıçak olduğunu gösteriyor. Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz. Ancak bu maçtaki atmosfer kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım” diye konuştu.

Trabzonsporlu Denswil, Fenerbahçe maçında yaşananları anlattı! Gördüğü iki şeye dikkat çekti: “Bu kadar zehirli bir atmosfer daha önce yaşamadım”

Trendyol Süper Lig’in 30.haftasında oynanan müsabakada Trabzonspor ile Fenerbahçe, Akyazı Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2’lik üstünlüğüyle sona eren maçın ardından sarı-lacivertli takımın futbolcuları saha içinde sevindiği sırada Trabzonsporlu bazı taraftarlar sahaya girdi ve futbolculara saldırdı. Futbolcuların da karşılık vermesiyle saha bir anda karıştı. Yaşananları Trabzonspor'un Hollandalı savunma oyuncusu Stefano Denswil, ülke basınına anlattı.

Trabzonsporlu Denswil, Fenerbahçe maçında yaşananları anlattı! Gördüğü iki şeye dikkat çekti: “Bu kadar zehirli bir atmosfer daha önce yaşamadım” - Resim : 1

“TRABZONSPOR İLE FENERBAHÇE ARASINDA OYNANA MAÇ HER ZAMAN GERGİN GEÇER”

Denswil, "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan bir maç ister Trabzon'da ister İstanbul'da oynansın her zaman çok gergin geçer. Çünkü Fenerbahçe bizim ezeli rakibimiz. Ancak bu maçtaki atmosfer kadar zehirli bir atmosferi daha önce hiç yaşamamıştım" dedi.

Trabzonsporlu Denswil, Fenerbahçe maçında yaşananları anlattı! Gördüğü iki şeye dikkat çekti: “Bu kadar zehirli bir atmosfer daha önce yaşamadım” - Resim : 2

BIÇAK VE KORNER DİREĞİ DETAYI

Denswil, Trabzonsporlu futbolcuların tehdit hissetmediğine dikkat çekerek, “Oyuncularımız tehdit hissetmedi çünkü taraftarlar provokatif Fenerbahçeli oyuncuları arıyordu. Görüntüler, birisinin korner bayrağını alıp bir oyuncunun peşinden gittiğini ve yerde bir bıçak olduğunu gösteriyor” şeklinde konuştu.

Trabzonsporlu Denswil, Fenerbahçe maçında yaşananları anlattı! Gördüğü iki şeye dikkat çekti: “Bu kadar zehirli bir atmosfer daha önce yaşamadım” - Resim : 3

"KISA SÜRE İÇİNDE SAHADA ONLARCA TARAFTAR VARDI"

Olaylar başladığı esnada soyunma odasında olduğunu kaydeden Denswill, “Olaylar başladığı sırada neredeyse soyunma odasındaydım. Kısa süre içinde sahada onlarca taraftar vardı. Tabii ki olayları yatıştırmaya çalıştım. Trabzonsporlu oyuncuların Fenerbahçeli oyuncuları güvenli bir şekilde içeri sokmaya çalıştığını gördüğünüz videolar da var" diye konuştu.

Trabzonsporlu Denswil, Fenerbahçe maçında yaşananları anlattı! Gördüğü iki şeye dikkat çekti: “Bu kadar zehirli bir atmosfer daha önce yaşamadım” - Resim : 4

Denswill, "Ancak böyle bir anda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız, bu yüzden geç kaldığım için bir noktada içeri gitmeye karar verdim” şeklinde konuştu.