Transfer piyasası alev alacak! Yılın bombasına hazır olun! Kırmızıların golcüsü Eyfel’e uçacak

Fransız ekibi PSG, Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak bir takım kurmak için harekete geçti. Fransz devi, Liverpool’un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah’ı transfer etmek istiyor. Salah’ın da sezon başında kırmızılarla olan sözleşmesini uzatmasına rağmen, Anfield'dan ayrılmayı güçlü bir şekilde düşünüyor .

Transfer piyasası alev alacak! Yılın bombasına hazır olun! Kırmızıların golcüsü Eyfel’e uçacak

Futbolda kış transfer döneminin sona ermesinin ardından yaz transfer dönemi için hazırlıklar başladı. Futbolseverleri hareketli bir dönem bekliyor. Fichajes'e göre, Fransız devi Paris Saint Germain, Liverpool’un süper yıldızı Mohamed Salah’ı transfer etmek istiyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN İSTENİYOR

PSG, Salah’ı transfer ederek Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak bir kadro oluşturmak istiyor.

Transfer piyasası alev alacak! Yılın bombasına hazır olun! Kırmızıların golcüsü Eyfel’e uçacak - Resim : 1

AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Salah’ın da sözleşmesini uzatmasına karşın Liverpool’dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi.

Öte yandan Liverpool’da Firmino sonrası Salah da ayrılırsa Şampiyonlar Ligi’ni kazanacak olan kadronun en önemli parçaları dağılmış olacak.

Liverpool da kadroda değişime gitmek için futbolcunun ayrılığına engel olmayabilir, ayrıca kulüp kaynakları futbolcunun hızlıca karar vermesi gerektiğini belirtiyor.

SALAH'IN PERFORMANSI

Bu sezon Liverpool formasıyla şimdiye kadar 38 maça çıkan Mısırlı yıldız bu maçlarda 22 gol attı, 11 asist yaptı. Salah'ın değeri Transfermarkt'a göre 80 milyon Euro olarak gösteriliyor.