Transferde anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yıldızı ülkesine geri dönüyor! 2.8 milyon euro verilirse temelli gidecek

Beşiktaş’ta yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Valentin Rosier için Fransız ekibi Nice 2.8 milyon euro satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. İki ekip transfer için anlaşma sağladı, Beşiktaş yönetimi Fransız ekibine Rosier ile görüşmesi için izin verdi.

Transferde anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yıldızı ülkesine geri dönüyor! 2.8 milyon euro verilirse temelli gidecek

Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye 3-1 yenildiği maçın ardından kadro dışı bırakılan isimlerden olan Fransız sağ bek Valentin Rosier hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Jonas Svensson’un transferi sonrası kadroda düşünülmeyen futbolcu için Beşiktaş’a transfer teklifi geldi.

Transferde anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yıldızı ülkesine geri dönüyor! 2.8 milyon euro verilirse temelli gidecek - Resim : 1

SATIN ALMA OPSİYONLU TEKLİF YAPILDI

Sercan Dikme’nin haberine göre Fransız ekibi Nice, Rosier için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. Futbolcunun satın alma opsiyonu ise 2.8 milyon euro olacak. Fransız ekibi bu bedeli ödemesi halinde Rosier’in bonservisini alacak.

Transferde anlaşma sağlandı! Beşiktaş’ın yıldızı ülkesine geri dönüyor! 2.8 milyon euro verilirse temelli gidecek - Resim : 2

TRANSFERDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Nice ve Beşiktaş, Valentin Rosier’in kiralık transferi için anlaşma sağladı. Rosier de kabul ederse yıldız futbolcu sezonun ikinci yarısında ülkesinde forma giyecek. Fransız futbolcu, Jean Onana ve Eric Bailly'nin ardından takımdan gidecek 3.futbolcu olacak. 

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Rosier, bu sezon forma giydiği 21 maçta 2 asist yaptı. Rosier’in Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.