Türkiye hakkında az önce korkunç bir haber geldi. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 Mayıs için korkunç haber

Küresel iklim değişikliğinin etkileri nedeniyle bir türlü yaz ayları gelmeyen Türkiye hakkında korkunç bir haber geldi. Meteorolojik kaynaklar tarafından "Mayıs ayını da kaybettik" sözleriyle duyurulan yeni gelişmeye göre mayıs ayının devamında da havaların soğuk geçeceği iddia ediliyor.

Türkiye hakkında az önce korkunç bir haber geldi. 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 Mayıs için korkunç haber

Türkiye küresel ısınmanın etkileri nedeniyle ne bahar aylarını yaşayabildi ne de tam anlamıyla yaza girebildi. Ara ara kendisini gösterecek sıcak havalar daha sonra yerini pat diye soğuklara ve yağışlara bırakıyordu. 

Meteorolojik kaynaklar tarafından az önce de Türkiye hakkında korkunç bir haber verildi. Hava Forum tarafından aktarılan bilgilere göre Türkiye, mayıs ayını da soğuk geçirecek. Sayfa tarafından söz konusu durum heyecan artırarak "Mayıs ayını da kaybettik" şeklinde verildi. 

MAYIS AYINI KAYBETMEK NE DEMEK?

Mayıs ayını kaybetmek, mayıs ayının da küresel ısınmanın etkisiyle mevsim değiştirmesi anlamına geliyor. Normalden mayıs ayından itibaren kendisini hissettirmeye başlayan yaz ayları bu sene Türkiye'ye bir türlü gelmek bilmiyor. Yani anlayacağınız 23 Mayıs için küçük bir ihtimal ama bize mayıs sonuna kadar yine yaz yok görünüyor.