Türkiye için "Son yıllarda böylesini görmedim" diyerek açıkladı. 10 Ocak için geri sayım başladı. Başaracağız inşallah

Meteoroloji uzmanı Ümit Katarcihan sosyal medya hesabından Türkiye'de beklenen karlı sistemin tahmini hakkında "Son senelerde karşılaştığım zorluk derecesi en yüksek sistemlerden biri. Ama başaracağız inşallah" dedi. Karlı sistem için 10 Ocak'a doğru gerim sayım başladı.

Türkiye için "Son yıllarda böylesini görmedim" diyerek açıkladı. 10 Ocak için geri sayım başladı. Başaracağız inşallah

Türkiye'de artık herkesin gözü kulağı etkili olması beklenen kar yağışlarında. Hava City'den meteoroloji uzmanı Ümit Katarcihan da sosyal medya hesabından Türkiye'yi bekleyen karlı sistem hakkında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

"Son senelerde karşılaştığım zorluk derecesi en yüksek sistemlerden biri. Ama başaracağız inşallah" dedi. Karlı sistem için 10 Ocak'a doğru gerim sayım başladı.

Katarcihan'ın paylaşımı şöyle: 

"SSW artık gün gibi net. Net olmayan ise beklediğim karlı sistemin tam tarihi, etkisi ve süresi. Her yeni güncellemedeki onlarca veri içinden ipuçları çıkartmaya devam ediyorum. Son senelerde karşılaştığım zorluk derecesi en yüksek sistemlerden biri. Ama başaracağız inşallah" 

Türkiye için "Son yıllarda böylesini görmedim" diyerek açıkladı. 10 Ocak için geri sayım başladı. Başaracağız inşallah - Resim : 1