Türkiye-Japonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı, Japonya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Maç hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Türkiye- Japonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor.

Türkiye-Japonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye-Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak?

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri kapsamında D Grubu’nun beşinci maçında karşılaştığı Ermenistan ile 1-1 berabere kalmıştı. Milliler bu maçın ardından hazırlık maçında Japonya ile kozlarını paylaşıyor. Mücadele hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Türkiye- Japonya maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye- Japonya maçı hangi kanalda yayınlanacak? sorularının cevaplarının internet arama motorlarında araştırıyor.

TÜRKİYE- JAPONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Türkiye ile Japonya arasındaki hazırlık maçı, 12 Eylül Salı günü Belçika’nın Gent kentinde bulunan Cegeka Arena'da oynanacak. Saat 15.20’de başlayacak müsabakayı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout yönetecek. Lindhout'un yardımcılıklarını Rens Bluemink ve Roy de Nas yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi Jonathan Lardot olacak. Müsabakada Erwin Blank VAR, Ingmar Oostrom ise AVAR olarak görev yapacak.

TÜRKİYE- JAPONYA MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Türkiye ile Japonya arasındaki hazırlık maçı, TRT 1 kanalından naklen yayınlanacak. TRT 1, Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifresiz olarak izlenebilmektedir.