Türkiye'de Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Trabzon... Tek tek açıklandı. Etrafımız ateş çemberi oldu

Türkiye'de hava durumu ve iklim anlamında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bir haber de denize kıyısı olan illerimiz Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Trabzon için geldi. Etrafınız resmen ateş çemberi oldu.

Türkiye'de Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Trabzon... Tek tek açıklandı. Etrafımız ateş çemberi oldu

Türkiye'de hava durumu anlamında gerçekten ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şubat ayının son günlerine doğru gelecek olan Afrika sıcak hava dalgasından önce yine garip şeyler yaşamaya devam ediyoruz. 

Antalya, Balıkesir, Hatay, Adana gibi illerimizde badem ve şeftali ağaçlarının erkenden çiçek açmaya başlaması, uzmanlar tarafından hayra alamet olarak değerlendirilmiyor.

Hava durumu ve iklim anlamında yaşanan ilginç gelişmelere bir yenisi daha Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Trabzon illerimizden geldi. 

ETRAFINIZ RESMEN ATEŞ ÇEMBERİNE DÖNDÜ 

Meteoroloji uzmanı Ali Bakır, sosyal medya hesabından konu hakkında şu paylaşımda bulundu: 

"Türkiye çevre denizlerinde sıcaklık anomalisi. Karadeniz'de 5° ye varan pozitif anomali var bu şekilde sıcak kıştan sonra yaz aylarında bu sıcak deniz sel felaketlerine neden ihtimali çok yüksek." 

Türkiye'de Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Muğla, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, İstanbul ve Trabzon... Tek tek açıklandı. Etrafımız ateş çemberi oldu - Resim : 1