Türkiye'de İskenderun'da bina yıkımı sırasında binada bir detay fark eden iş makinesi operatörü yıkımı acilen durdurdu. Çıkardığı şey herkesi ağlattı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremde ağır hasar bir binayı yıkan iş makinesi operatörü, binayı yıktığı sırada fark ettiği detay sonrasında acil olarak yıkımı durdurdu. İş makinesi operatörünün binadan çıkardığı şeyi görenler ise duygularına hakim olamadı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremden en çok etkilenen illerimiz arasında yer alan Hatay'da hasar alan binaları yıkma işlemi hız kesmeden devam ediyor. 

İskenderun ilçesinin merkezinde hasar alan bir binanın yıkımı içn de iş makinesi operatörü devreye girdi. Makineni binayı yıkmak için hamle yaptığı sırada ise iş makinesi operatörü binadaki bir detayı fark edince acil olarak yıkımı durdurdu. 

İÇERİDEN TEK HAMLEDE ÇEKİP ALDI

Binanın içerisinde, Hatay'ın düşman işgalindan kurtulması için hasta yatağından kalkarak Adana'ya gelen Türkiye'nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını gören operatör, hemen Atatürk'ün fotoğrafını binadan alarak zarar görmesini engelledi. 

HASSASİYETİ DUYGULANDIRDI

Vatansever iş makinesi operatörünün bu hassasiyeti, Atatürk fotoğrafını görenlerin ağlamasına neden oldu. Herkes "helal olsun" diyerek iş makinesi operatörüne tebrik yağdırdı.