Türkiye'de pazartesi değil, salı değil, çarşamba günü Balkanlar üzerinden geliyor.... Bir anda her şey tersine dönecek

Meteorolojik kaynak Hava Forum tarafından Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımıza yönelik çarşamba günü hakkında flaş bir haber verildi. Pazartesi değil, salı değil, çarşamba günü Balkanlar üzerinden gelecek ve her şeyi tam tersine döndürecek.

Türkiye'de pazartesi değil, salı değil, çarşamba günü Balkanlar üzerinden geliyor.... Bir anda her şey tersine dönecek

Türkiye, geçtiğimiz hafta pazartesi günü akşam saatlerinde Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgasının etkisi altına girdi. 

Yaklaşık 1 haftadan bu yana bu sıcak hava dalgasının etkisi altındayız. Ancak meteorolojik kaynaklardan söz konusu sıcak hava dalgasının yerini alacak yeni bir hava dalgası hakkında bilgi geldi. 

"ÇARŞAMBA GÜNÜ BALKANLAR ÜZERİNDEN GELİYOR"

Hava Forum tarafından Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımıza yönelik çarşamba günü hakkında flaş bir haber verildi. Pazartesi değil, salı değil, çarşamba günü Balkanlar üzerinden gelecek ve her şeyi tam tersine döndürecek.

Hava Forum'un konu hakkındaki paylaşımında şu ifadelere yer verildi: 

"Sevgili takipçilerimiz, 14 Şubat Çarşamba günü Balkanlar üzerinden ülkemize soğuk hava geliyor. Hava soğuyacak fakat megakent İstanbul'da yine kar beklemiyoruz." 

Türkiye'de pazartesi değil, salı değil, çarşamba günü Balkanlar üzerinden geliyor.... Bir anda her şey tersine dönecek - Resim : 1