Türkiye'deki en güzel kutlama o ilimizden geldi. Öğretmenler bahçeye çıkıp öğrencilerinin yüzüne bakınca neye uğradığını şaşırdı. Şaşkınlıktan adım atamadılar

24 Kasım Öğretmenler Günü'nde başta büyük öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere eğitime gönül veren tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlanmaya devam ediyor. Türkiye'deki en güzel kutlama ise Hatay İskenderun 5 Temmuz İlköğretim Okulu'ndan geldi.

Türkiye genelinde 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları hız kesmeden devam ediyor. Hatay'ın İskenderun ilçesinde yer alan 5 Temmuz İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen kutlama da herkesten tam not aldı. 

Öğretmenler, bahçeye çıktıklarında öğrencilerinin yüzlerine bakınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bazı öğretmenler duygulanınca adım atmakta bile zorlandılar. Öğrenciler, öğretmenlerinin yüzlerini maske olarak taktıktan sonra "Senden daha güzel" şarkısını söylemeye başladı. 

Biz de bu vesile ile Türkiye'deki öğrencilerin eğitimli bir birey olmaları için gece gündüz çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarız.