Türkiye'ye cumartesi gecesi ve pazar sabahı hakkında flaş uyarı. O illerin ismi 1 1 sayıldı. Hayırdır inşallah

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye cumartesi gecesi ve pazar sabahı hakkında flaş bir uyarı gerçekleştirildi. O illerimizin ismi 1 1 sayıldı. Çünkü o illerimizin hemen hemen hepsinin etkilenmesi bekleniyor.

Türkiye'ye cumartesi gecesi ve pazar sabahı hakkında flaş uyarı. O illerin ismi 1 1 sayıldı. Hayırdır inşallah

Türkiye'de hafta için ısınmaya başlayan havalar, hafta sonu yerini yeniden ciddi soğuk havalara bırakacak. 

Bu kapsamda meteorolojik kaynaklardan da uyarılar gelmeye başladı. Türkiye'ye cumartesi gecesi ve pazar sabahı hakkında flaş bir uyarı gerçekleştirildi. O illerimizin ismi 1 1 sayıldı. Çünkü o illerimizin hemen hemen hepsinin etkilenmesi bekleniyor. 

2 İLİMİZİN YÜKSEKLERİNDE KAR ETKİLİ OLACAK

Hava City tarafından yapılan paylaşımda, "Cumartesi akşamı ile Pazar sabahı arasındaki zaman diliminde Marmara'nın tamamı kuvvetli yağışlar alacak. Edirne ve Kırklareli ile bölgenin yükseklerinde Kar beklenir..." ifadelerine yer verildi. 

Cumartesi gecesi ve pazar sabah saatlerinden Marmara bölgesindeki illerimiz Kocaeli, İstanbul, Yalova, Bursa, Sakarya, Düzce ve Tekirdağ'ın kuvvetli yağış alması bekleniyor. Burada yaşayan vatandaşlarımıza şimdiden haber verildi. 

Türkiye'ye cumartesi gecesi ve pazar sabahı hakkında flaş uyarı. O illerin ismi 1 1 sayıldı. Hayırdır inşallah - Resim : 1