Türkiye’yi “Benim popomu gösteriyorlar” diye petrol ofisine isyan ederek güldürmüştü… O meşhur gazeteciyle ilgili gerçek şimdi Türkiye’yi ağlattı

Antalya’da 2021 yılında Döşemaltı ilçesinde bir benzin istasyonundaki camlı tuvaletini eleştirmek için çektiği video gündem olan ve kısa sürede sosyal medyada milyonlarca kez izlenmeye ulaşan gazeteci Sinan Akıner’in 2 Temmuz 2022 yılında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Antalyalı gazeteci Sinan Akıner, 2021 yılında Döşemalatı ilçesinde aldığı bir ihbara giderek, tuvaletinde şeffaf camla hizmet veren petrol ofisinde çekim gerçekleştirdi. Akıner, yapılan uygulamanın yanlış olduğunu belirterek konuyu uygulamalı olarak gösterdi. Akıner'in çektiği video kısa süre içerisinde yayılarak milyonlarca izlenmeye ulaştı. 

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Söz konusu video, o dönem sosyal medyada elden ele yayılması nedeniyle viral oldu. Samimiyetiyle herkesin takdirini kazanan gazeteci Sinan Akıner hakkındaki bir gerçek ise herkesi kahretti. Buna göre Akıner'in 2 Temmuz 2022 yılında vefat ettiği öğrenildi.

BYPASS GEÇİRMİŞ

Antalya yerel basınından edinilen bilgiye göre Akıner'in vefatından bir süre öne bypass yaptırdığı ve bypasstan sonra ortaya çıkan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Akıner'in vefat basın camiasında büyük üzüntüye neden oldu. Sevenleri de Akıner'e rahmet dileklerini iletti.