Tüyler ürperten olay! 10 yaşındaki kızını arkadaşına sattı

Malezya'da 45 yaşındaki bir şahıs, 10 yaşındaki kızını en yakın arkadaşına para karşılığında sattı. Kan donduran olay, küçük kızın paylaşımı sonrası ortaya çıkarken, baba ve arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tüyler ürperten olay! 10 yaşındaki kızını arkadaşına sattı

Malezya'da 45 yaşındaki bir adamın 10 yaşındaki kızını arkadaşına satması sonrası ülke ayağa kalktı. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan baba ve arkadaşı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre Kuching bölgesinde yaşayan 45 yaşındaki baba 10 yaşındaki kızını en yakın arkadaşına para karşılığı sattı. Tüyler ürperten olayın her detayı kan dondurdu.

Sarawak, Kuching'de yaşayan ve kızını seks için arkadaşına satan baba, küçük kızın paylaşımı üzerine öğretmenin polise şikayette bulunmasıyla, 27 Eylül'de tutuklandı. Öğleden sonra saat 2 civarında Matang'da gözaltına alınan babanın, iddianın ardından uzun süre gözaltında tutulduğu bildirildi.

Tüyler ürperten olay! 10 yaşındaki kızını arkadaşına sattı - Resim : 1

Küçük kızı satın aldığı iddia edilen 44 yaşındaki arkadaşı da iki gün sonra 29 Eylül'de tutuklandı. Şu anda her ikisinin de soruşturmalar kapsamında gözaltında tutuldukları açıklandı.

3 Ekim'de Yargıç Zaiton Anuar, babanın tutuklu kalma süresini beş günden 10 güne çıkardı. İkinci şüphelinin ise 6 Ekim'e kadar gözaltında tutulmasına karar verildi. Devam eden davanın çocuk ihmali ve terki ve ayrıca tecavüz kapsamında değerlendirildiği aktarıldı.