Tüyler ürperten ölüm! Korkunç şekilde bulundu: Seks fantezisi yaparken can verdi

Avustralya yaşayan 52 yaşındaki iş adamı bir otel odasında ölü olarak bulundu. İş adamının seks fantezisi yaparken öldüğü belirlendi.

Tüyler ürperten ölüm! Korkunç şekilde bulundu: Seks fantezisi yaparken can verdi

52 yaşındaki iş insanı Anthony Brady bir otel odasında elleri kelepçeli, ağzı bağlı ve kafasına poşet geçirilmiş halde ölü olarak bulundu. 

2020 yılında gerçekleşen gizemli ölümü araştıran yetkililer gizem perdesini de aralayarak suçluyu ortaya çıkardı. Geçtiğimiz günlerde görülen mahkemede 12 jüri üyesi seks işçisi Madeleine Joan Lewin'in suçlu olduğuna karar verdi. 

Lewin o gece yaşananları tüm ayrıntılarıyla anlattı. Genç kadın hepsinin bir fanteziden ibaret olduğunu söyledi. Lewin," Seks oyuncakları kullanmak ikimizin de istdiği bir şeydi. Ağzında bulunan tıkaçlar da bir seks oyuncağı" dedi. 

Tüyler ürperten ölüm! Korkunç şekilde bulundu: Seks fantezisi yaparken can verdi - Resim : 1

"Kelepçeleri biz bile açamadık"

Dominatrix olarak da bilinen “baskın kadın” fantezisi yapmak isteyen Brady’nin cansız bedenini bulan polisler, “Ellerindeki bazı kelepçeler o kadar sıkı bağlanmıştı ki biz bile onları çıkarmakta zorlandık” dedi.

Hapis cezası aldı 

Jürinin kararı sonrasında Lewin’e verilen ceza da netleşti… 491 gündür hapiste olan Lewin suçlu bulundu.

Avustralya Yüksek Mahkemesi, bir saatten kısa bir süre içinde suçlu bulunan ve savunma yapmayan Lewin’e 6.5 yıl hapis cezası verdi.