tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyasına ilgi büyüyor… Fatinoğlu Holding’ten tv100 kampanyasına destek

'tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyasına ilgi giderek büyüyor. Firmalar da bu kapsamda örnek projeler başlattı. Fatinoğlu Holding, bünyesindeki tüm personelleriyle birlikte kan bağışına destek oldu. Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, kampanyayı destekledikleri için gururlu olduklarını söyledi.

'tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ve kan bağışında bulunanların sayısının hızla artıyor. Acil değil, sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışıyla birlikte bir tüp kan, birden fazla kişiyi hayata bağlıyor.

tv100'ün kan bağışı çağrısına bir destek de Fatinoğlu Holding'den geldi. Fatinoğlu Holding, bünyesindeki tüm personelleriyle birlikte kan bağışına destek oldu.

tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyasına ilgi büyüyor… Fatinoğlu Holding’ten tv100 kampanyasına destek - Resim : 1

tv100'ün bu kampanyasına iş yerleri de örnek projelerle dahil oldu. Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Fatinoğlu, kampanyayı destekledikleri için gururlu olduklarını söyledi.

Fatinoğlu, kan bağışının önemine dikkat çekerek, “Yakın zamanda kayınpederimi kaybettim ve kayınpederim açık kalp ameliyatı oldu. Ameliyata girerken kan istediler ve o an da kan grubu açığında ciddi boyutta sorun vardı bulunmayan kan grubuydu... Kızılay’a başvurduk Allah razı olsun; Kızılay Ege Bölge Müdürlüğü’nden kan tedarik ederek yaptık. O an kan bulmak o kadar önemliydi ki bunu kendim canlı ve sıcak yaşadığım için böyle bir kampanyayı da duyunca Sanica Isı olarak katılmayı çok uygun buldum” dedi.