U14 Türkiye Şampiyonası’nda çirkin olay! Yönetici, sahaya girip hakeme kafa attı!

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Talasgücü Belediyespor - Adana Seyhan Belediyespor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Maçın orta hakemi Osmaniye Akdenizspor kulübesinden bir yöneticiye kart gösterdiği sırada sahaya giren yönetici hakeme kafa attı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

U14 Türkiye Şampiyonası heyecanı Mersin Grubu’ndaki Adana Seyhan Belediyespor ile Talasgücü Belediyespor, maçıyla başladı. Seyfi Ali Stadı’nda oynanan mücadeleyi Talasgücü Belediyespor Emirhan Bircan’ın attığı tek gol yendi.

MÜCADELE YARIDA KALDI

Sarı-lacivertliler ikinci maçında Osmaniye Akdenizspor ile karşı karşıya geldi. Maç, Talasgücü Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile devam eden karşılaşma yarıda kaldı.

U14 Türkiye Şampiyonası’nda çirkin olay! Yönetici, sahaya girip hakeme kafa attı! - Resim : 1

YÖNETİCİ SAHAYA GİRDİ

Maçın orta hakemi, Osmaniye Akdenizspor kulübesinden bir yöneticiye kart göstermeye giderken yönetici sahaya girerek hakeme kafa attı. Sarı kartı elinden düşüren hakem, ardından yardımcılarını çağırdı ve maçı tatil etti.

Maçın yarıda kalması sonrası Talasgücü Belediyespor hükmen kazanarak adını finale yazdırdı. Sarı-lacivertliler final oynayacak.

U14 Türkiye Şampiyonası’nda çirkin olay! Yönetici, sahaya girip hakeme kafa attı! - Resim : 2