Üç yaşındaki çocuğunu sevgilisiyle birlikte öldüren annenin cezası belli oldu

İngiltere'de sevgilisiyle birlikte çocuğunu öldüren Nicola Priest'e cinayet işlemekten 15 yıl, çocuğuna zulmetmekten 3 yıl hapis cezası, Redfern’e ise cinayete yardım ve yataklık suçundan 14 yıl hapis cezası verildi.

Üç yaşındaki çocuğunu sevgilisiyle birlikte öldüren annenin cezası belli oldu

İngiltere'de 3 yaşındaki Kaylee-Jayde Priest, geçen yıl ağustos ayında annesi Nicola Priest ile birlikte yaşadığı Solihull'daki evinde 'vahşi bir saldırı' sonrasında göğüs ve karın yaralanmalarından hayatını kaybetti.

Birmingham Kraliyet Mahkemesi’nde görülen davada küçük kızın annesi Priest'in kızına küfür ettiği ve kızı öldürmekle tehdit ettiği öğrenildi

 Priest’in  22 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Redfern'e bezine tuvaletini yapan kızına tokat attığını söylediği mesajı ortaya çıktı.

'Yakın bir cinsel ilişki' içinde olan Priest ve Redfern, ölümü için birbirlerini suçladı.

3 yaşındaki kızını öldüren anneye cinayetten 15 yıl, çocuklara zulmetmekten 3 yıl hapis cezası verildi. Erkek arkadaşı Redfern’e ise cinayete yardım ve yataklık suçundan 14 yıl hapis cezası verildi.

Mahkemedeki yargı üyelerinin Kaylee'nin vücudunda bulunan kırık kaburgalar, alt bacak kırıkları ve kırık göğüs kemiği de dahil olmak üzere 68 patolog yaralandığını duyduktan sonra gözyaşlarına boğulduğu bildirildi.

Birmingham Crown Mahkemesi, çocuğun gece saatlerinde öldüğünü ancak müdahale edilmesi halinde kurtulabileceğini aktardı.