Uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye girerken yakalandılar! O anlar saniye saniye kaydedildi! Yolcuların tepkisi daha da garip

Uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye giren çift fena yakalandı. Sesler gelince hostes kapıyı açtı ve şoke eden manzarayla karşı karşıya kaldı. Yolcuların tepkisi daha da bomba.

Luton'dan İbiza'ya giden uçakta çok acayip anlar yaşandı. Bu anlar saniye saniye kaydedilerken sosyal medyada da gündem oldu. Bir çift uçağın  tuvaletinde cinsel ilişkiye girdi. Gelen sesler üzerine uçak görevlisi harekete geçti. Yolcular ise çifti alkışlarla destekledi. 

CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

İngiltere'den İspanya'ya hareket eden bir yolcu uçağında ilginç anlar yaşandı. Yolculuk sırasında ismi açıklanmayan iki çocuğu birlikte uçağın tuvaletine giderek cinsel ilişkiye girdi. Durumun uçak personeline iletilmesinden sonra cep telefonuyla saniye saniye çekilen görüntülerde bir kabin görevlisi uçağın tuvalet kapısının yanına geldi. Kapı açıldığında ise bir çift cinsel ilişkiye girerken görüldü.

DİĞER YOLCULAR ALKIŞLADI

Uçağın içinde bulunan yolcular kabin görevlisinin tuvalet kapısını açmasıyla birlikte hem şaşırdı hem de eğlendi. Görüntülerde diğer yolcuların alkışlayarak ve tezahürat yaparak çifti karşılaması sosyal medyada gündem yarattı.