UFO'lar gerçekten var mı? Farah Yurdözü'nden dikkat çeken açıklamalar

Araştırmacı ve yazar Farah Yurdözü tv100'de yayınlanan Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programında UFO'larla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yurdözü "Sovyet Rusya’da zaten uzay çalışmaları vardı ve UFO’ları araştırıyorlardı" dedi.

Araştırmacı/Yazar Farah Yurdözü, Gazeteci/Yazar Ali Bektan ve Genel Cerrahi/Adli Bilimler Uzmanı Dr. Mehmet Görgülü; Ertan Özyiğit ile Kayıt Dışı programına konuk olarak gizemli sorulara yanıt aradı. UFO'ların masaya yatırıldığı programda Yurduözü "Sovyet Rusya’da zaten uzay çalışmaları vardı ve UFO’ları araştırıyorlardı. Kiev Adamı diye bir heykel vardır o Ukrayna’da bulunan arkeolojik bir eserdir. Özellikle Stalin, UFO konusuna çok önem veriyordu." ifadelerini kullandı. 

Özyiğit ise "Ukrayna Astronomik Gözlemevi NAS, yeni bir teknoloji ile insan gözünün göremediği yüksek hıza sahip 'Kozmik' ve 'Hayalet' olmak üzere 2 tür UAP tespit ettiler. Kozmikler 'gökyüzünden daha parlak' diyor. Hayaletler, radyasyonu yaymayan ve emmeyen karanlık nesneler..." dedi.