Gönül Dağı dizisine yeni oyuncu! Ünlü isim uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen dizilerinden Gönül Dağı dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Bir süredir televizyon yapımlarında yer almayan Ulaş İnan Torun Gönül Dağı ile ekranlara yeniden ‘merhaba’ diyecek.

Gönül Dağı dizisine yeni oyuncu! Ünlü isim uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor!

Yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Uzun süredir televizyon yapımlarında yer almayan Ulaş İnan Torun Doktor Kenan’ın üvey kardeşi “Barış” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizide, sorunları olan ve çoğu zaman abisi Doktor Kenan’ın desteğiyle hayata tutunmaya çalışan Barış’ın Gedelli kasabasındaki maceraları ilgiyle izlenecek.

Ekranlara “Beyaz Gelincik” dizisindeki “Zeki” karakteriyle merhaba diyen ve ardından birçok sinema filminde başrol oynayan Ulaş İnan Torun, uzun yıllar ara verdiği televizyona, Gönül Dağı gibi başarılı bir yapımla dönüş yaptığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Gönül Dağı’nın 94. Bölümü, Ramazan Bayramı’nın 2. Günü 22 Nisan Cumartesi akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

GÖNÜL DAĞI 94. BÖLÜM FRAGMANI

İNAN ULAŞ TORUN KİMDİR?

İnan Ulaş Torun 1982 Manisa doğumludur. 2005 yılında başlayan kariyeri hızlı ilerlemiştir. Beyaz Gelincikle başlayarak Sırlar Dünyasına geçmiş Bir İstanbul Masalı dizisinde ve o dönemin popüleri Halil İbrahim Sofrasında dahi rol almıştır.

2012 ve 2013 yılları arasında 6 mantı isimli bir komedi dizisinde başrolü oynayan oyuncu 2014 yılında Bir Yusuf Masalı isimli dizide rol almıştır. Sadece dizileri değil film yapımları ile de ünlüdür. 2013'e damgasını vuran Düğün Dernekte damat “Tarık” karakterini canlandırır. Ekibin aradan geçen iki yılın ardından 2015'te çekilen Düğün Dernek 2: Sünnet’te damat Tarık karakterini yeniden canlandırır.