Ünlü aktör hayata veda etti!

Video oyunlarını seslendirmesiyle de tanınan ünlü aktör James McCaffrey'in hayatını kaybettiği duyuruldu. McCaffrey, video oyun karakteri Max Payne'i karakterine yaptığı seslendirmeyle hafızalara kazınmıştı.

Ünlü aktör hayata veda etti!

Video oyunu karakteri Max Payne'i seslendirmesiyle tanınan ABD'li aktör James McCaffrey hayatını kaybetti.

65 yaşında yaşamını yitiren ünlü aktör James McCaffrey'ye multipl miyelom teşhisi konulduğu öğrenildi.

TMZ'ye açıklama yapan temsilcisi, "McCaffrey, televizyon ve sinemada 35 yıllık başarılı bir kariyeri sürdürdü. Actor's Studio'da eğitim gördü ve karakter yaratmaya olan sevgisini hiç kaybetmedi. Ancak yakışıklılığı onu sıklıkla başrol oyunculuğuna itti" dedi.

Çok yönlü performanslarıyla tanınan ünlü aktör, video oyunlarına yaptığı seslendirmelerle ön plana çıktı.

Beğenilen video oyunu serisinin ana karakteri olan Max Payne'i başarılı bir şekilde canlandırmasıyla büyük beğeni topladı.

McCaffrey, Max Payne dışında çok sayıda başka video oyunu karakterine de ses vererek sanal hikaye anlatımında derinlik ve özgünlük aktarma yeteneğini sergiledi.

Televizyona da iş yapan ünlü aktör, 2004-2011 yılları arasında Jimmy Keefe karakterini canlandırdığı "Rescue Me" adlı komedide rol aldı.

Ayrıca "Suits", "Blue Bloods", "Jessica Jones", "As the World Turns" ve daha pek çok filmde rol aldı. Bunlar dışında 2015 yapımı "Beyond Repair" gibi projelerin de yapımcılığını yürüttü. (Sözcü)