Hayrettin, korona virüsü önlemleriyle çevresindekileri nasıl güldürdü?

Ünlü oyuncu ve Youtube fenomeni Hayrettin, korona virüse karşı aldığı önlemlerle çevresindekileri nasıl güldürdü?

15 Şubat’ta yayınladığı “Madalyon” adlı şarkısı büyük ilgi gören ünlü oyuncu ve YouTube fenomeni Hayrettin, alışveriş öncesi kameramıza takıldı. Hayrettin sosyal mesafeye dikkat çekti.

Hayrettin’in korona virüse karşı aldığı önlemler çevresindekileri güldürdü. Aldığı maske yüzüne küçük gelen ünlü oyuncu zor anlar yaşadı. Hayrettin, en çok anne ve babasına sarılmayı özlediğini söyledi.

Ünlü oyuncu, sahanda yumurtanın adını bilmediğini belirterek “Sani saydap” diyen sosyal medya fenomeni Duygu Özarslan’a gönderme yaptı.

Sunny Side Up açıklamasıyla Nurgül Yeşilçay’ın da diline düşen Duygu Özarslan’ın daha sonra aslında 10 Şubat 2016’da sahanda yumurta yazılı bir paylaşım yaptığı ortaya çıkmıştı.

Magazin gündemini de yorumlayan Hayrettin, Aslı Enver’le ilişki yaşamaya başladığı ortaya çıkar çıkmaz sosyal medyada çok sayıda kadın tarafından özel mesajları ifşa edilen Kerem Tunçeri’nin durumunu değerlendirdi. Hayrettin kendi başına böyle bir olay gelmemesi için de yazıştığı kadınlara seslendi.

Uzun süredir “Kalk gidelim” dizisinde rol alan Hayrettin, korona virüs nedeniyle evden çekim yapmaya başladıklarını söyledi.

Son dönemde instagram’dan yaptığı kaza sonrası fenomen olan Bekir Varol gibi eğlenceli kişilerle canlı yayınlar yapan Hayrettin, markete girerken mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Öte yandan Hayrettin’in arkadaşı Ozan Sarıboğa ile hazırladığı “Evde çal, evde söyle” konseptli şarkısı da büyük ilgi gördü.