Ozan Güven evlilik yolunda!

Yeniden baba olmak isteyen Ozan Güven kiminle evlenmeyi planlıyor? Levent’teki villasının önünde görüntüsü çekilinde sinirlenen Ozan Güven, Cem Yılmaz’la arasının bozuk olduğu iddiasına hangi yanıtı verdi?

Babil” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Ozan Güven, geçen günlerde Levent’teki villasının önünde görüntüsü çekilinde sinirlenmiş ve komşusu Cem Yılmaz’la ilgili soruya da tepki göstermişti. Ozan Güven daha sonra trafikte kameraya takıldı. Güven, Yılmaz’la arasının bozuk olduğu iddiasına kafasıyla “Hayır” işareti yaparak yanıt verdi.

Trafikte bekleyen Ozan Güven’in aracının yanına bu sırada bir mendil satıcısı yaklaştı ve ünlü oyuncuya tekrar muhabirin sorduğu soruyu yöneltti. Güven, arabasının içinde şaşkınlık içinde mendil satıcısına baktı. Ünlü oyuncu yine kafasıyla sorun yok işareti yapsa da mendil satıcısı ikna olmadı.

Ozan Güven, son olarak Can Yılmaz ve Zafer Algöz’ün YouTube kanalına konuk oldu ve Cem Yılmaz’la ilgili açıklama yaptı. Ünlü oyuncu ayrıca 

23 Nisan’da 47 yaşına giren Cem Yılmaz, abisi Can Yılmaz ile Zafer Algöz'ün Youtube kanalına konuk oldu. Ünlü komedyen karantina sürecine kolay alışamadığını ve karantina boyunca temizlik yaptığını anlattı.

Cem Yılmaz geçen günlerde evinin bahçesinden yükselen dumanların nedenini de açıkladı. Ünlü komedyen, yakın arkadaşı Ozan Güven'le arasında sorun olmadığını ifade etti ve sevgilileriyle bir araya gelip oyun oynadıklarını söyledi.

Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya'yla aşk yaşamaya başladıktan sonra kilo vermek için spora başlamıştı. Öte yandan Serenay Sarıkaya kendisinden 19 yaş büyük sevgilisi Cem Yılmaz'ın yeni yaşını "İyi ki varsın" mesajıyla kutladı.

Ozan Güven ile yeni sevgilisi Deniz Bulutsuz son olarak evinin sokağında kameralara takıldı. Komşusu Cem Yılmaz’a misafirliğe giden ünlü oyuncu, kameraları görünce sevgilisiyle hızla evine giriş yaptı.

Ozan Güven’in bir süredir beraberlik yaşadığı dergi editörlüğü yapan Deniz Bulutsuz ile evlenip çocuk yapmak istediği öğrenildi. Güven’in 2010 yılında boşandığı yönetmen Türkan Derya ile evliliğinden Ali Ateş adında bir oğlu var.

Öte yandan Serenay Sarıkaya, sevgilisi Cem Yılmaz’ın çektiği siyah beyaz bir fotoğrafını sosyal medya sayfasından paylaştı.

Ozan Güven ve sevgilisi Deniz Bulutsuz’la okey oynadıkları güne ait bir fotoğrafını yayınlayan Sarıkaya’nın “İki tane okey elden geldi diye alnıma gururla yapıştırdığıma bakmayın, bir türlü yenemedik şu çifti… 4- 0“ yorumunu yazması dikkat çekti. Güzel oyuncunun “Bir dahaki karşılaşmada bu zincir kırılacak” notuyla Ozan Güven ve yeni sevgilisi Deniz Bulutsuz’u etiketlemesi dikkat çekti.

Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz, Serenay Sarıkaya’ya “Bu döngü kırılacak inanıyoruz” cevabını verdi. Demet Akalın’da Sarıkaya’nın paylaşımının altına “Senin okeyin yanında beybi… En ruhlusundan hem de” yazdı. Ünlü popçu, Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz’ın beraberliğine başından beri destek veriyor.