Ünlü şarkıcının kızı hamileliğini sır gibi sakladı! Nasıl başardığını açıkladı

Dünyaca ünlü soul ve R&B şarkıcısı Lionel Richie'nin kızı Sofia Richie, altı aylık hamile olduğunu açıkladı. Bunu nasıl saklayabildiğine herkes şaşırırken Richie, nasıl başardığını anlattı.

Ünlü şarkıcının kızı hamileliğini sır gibi sakladı! Nasıl başardığını açıkladı

Soul ve R&B şarkıcısı Lionel Richie’nin kızı olarak tanınan Sofia Richie, geçtiğimiz sene müzik yönetmeni Elliot Grainge ile dünya evine girmişti.

Geçtiğimiz günlerde altı aylık hamile olduğunu açıklayan 25 yaşındaki fenomen, sürekli basının önünde olmasına rağmen bunu gizleyebilmesiyle şaşkınlık yaratmıştı.

"HAMİLE KIYAFETLERİNİ HİÇ KULLANMIYORUM"

Vogue'a röportaj veren Richie, hamileliğini sır olarak sakladığını söyledi ve karnını trençkotlar ve benzeri büyük ceketlerle gizleyerek ilgiyi dağıttığını açıkladı.

Ünlü şarkıcının kızı hamileliğini sır gibi sakladı! Nasıl başardığını açıkladı - Resim : 1

Richie, hamilelik stili hakkında da, "Artık bunu açıkladığımıza göre pek çok fikrim var. Aslında hamile kıyafetlerini hiç kullanmıyorum. Hamilelik için tamamen yeni bir gardırop satın almadım. Daha büyük beden birkaç çift pantolon aldım ama aynı ceketlerimi, kazaklarımı ve trençkotlarımı giyiyorum” şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcının kızı hamileliğini sır gibi sakladı! Nasıl başardığını açıkladı - Resim : 2

"NE ZAMAN KAPATACAĞIMIZI BİLİYORUZ"

Daha önce Town & Country'ye verdiği bir röportajda da Richie, hayatının ve evliliğinin ne kadarının sosyal medyada geçtiği konusunda dikkatli olduğunu söyledi.

Bu yaklaşımını, “Tüm hayatımızı Instagram'da yaşamıyoruz. Ne zaman kapatacağımızı biliyoruz" diye açıkladı.

Çiftin kız bebek beklediği öğrenildi.