İlk sıradakiler: Löw ve Bilic

Vitor Pereira ile yollarını ikinci kez ayıran Fenerbahçe'de gündem yeni teknik direktör. İlk sıradaki isimler ise Beşiktaş'ın eski hocası Bilic ve en son Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Löw.

İlk sıradakiler: Löw ve Bilic

Sezona şampiyonluk parovası ile başlayan ancak peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından tartışılmaya başlayan Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile yollar ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK deplasmanında alınan 3-2'lik mağlubiyet, bu hafta Beşiktaş karşısındaki beraberlik ve spor kamuoyunun "vasat oyun" olarak takımı tanımlası Pereira ile sona gelinmesine neden oldu. Pereira ile yolların ayrılmasındaki en büyük faktör ise ise lider Trabzonspor ile puan farkının 14'e çıkmış olması olarak yorumlandı.

"1 Ocak'ta Bilic geliyor"

Socrates yorumcusu Mehmet Demirkol, geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic ile anlaşıldığını söyleyerek, Pereira'nın Beşiktaş maçı sonrasından takımdan ayrılacağını programda iddia etmişti. Demirkol'un Pereira hakkındaki iddiasının gerçekleşmiş olmasından sonra ise gözler Bilic'e döndü. Çin Ligi'nde Beijing Guoan ile sözleşmesi bulunan Hırvat hocanın 1 Ocak'ta Fenerbahçe'nin başına geçip geçmeyeceği merak ediliyor.

Öte yandan Bilic, son lig maçında Guanghzou'ya 5-0 kaybedince eleştirilerin merkezinde yer aldı.

"Konuştum gelmeye hazır"

Fenerbahçe ve Türkiye Milli Takımının eski yıldızı Serhat Akın ise, katıldığı bir YouTube kanalında, Alman çalıştırıcı Löw ile konuştuğunu iddia edip, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığını söylemişti. "Konuştum gelmeye hazır" diyen Serhat Akın, Alman hocanın yaklaşık 3 milyon euroya imza atacağını iddia etmişti.

Fenerbahçe'nin başında daha önce antrenörlük yapan Löw'ün, Mesut ile olan yakınlığı ve Türkiye'ye olan sevgisi nedeniyle Fenerbahçe'ye sıcak baktığı kulislerde konuşuluyor.

Pereira Brezilya yolunda

Fenerbahçe ile yolları ayrılan teknik direktör Vitor Pereira'nın ise Brezilya yolcusu olduğu iddia edildi.

Record gazetesinin iddiasına göre Flamengo'nun adayları arasında yer alan Vitor Pereira, Fenerbahçe'den ayrılmasıyla Brezilya ekibi için en güçlü aday konumuna geldi.