Volkan Demirel, deprem felaketini anlattı: "O gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketini anlatarak, "Normalde çok sakin bir insanımdır ama o gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi" dedi.

Volkan Demirel, deprem felaketini anlattı: "O gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, İngiliz Daily Mail gazetesine açıklamalarda bulunarak 6 Şubat günü meydana gelen deprem felaketi ve sonrasında yaşananlar hakkında konuştu. 

"ÖLÜP MUTLU OLACAĞIM BİR GÜN OLSAYDI, BUNDAN DAHA İYİSİNİ DÜŞÜNEMEZDİM"

Sporx'in derlediği habere göre, 5 Şubat'ta Kasımpaşa karşısında alınan galibiyetle sözlerine başlayan Volkan Demirel, "Stadın içinde muhtemelen yüzlerce yıldır hissedilmeyen bir sevgi vardı. Ölüp mutlu olacağım bir gün olsaydı, bundan daha iyisini düşünemezdim." diye konuştu.

Volkan Demirel, deprem felaketini anlattı: "O gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi" - Resim : 1

Depremde otelde yaşadıkları 100 saniyelik korku ve telaşın ardından tesislere gittiklerini belirten Volkan Demirel, normalde yolun sadece 3 dakika süreceğini ancak o gece yollara dökülen insanlar nedeniyle öyle olmadığını söyledi. Volkan Demirel, "Normalde çok sakin bir insanımdır ama o gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi" ifadelerini kullandı.

ATSU'NUN SON GOLÜNÜ ANLATTI

Depremde kaybettikleri kulübün Sportif Direktörü Taner Savut ve Christian Atsu gibi isimlerin anımsatıldı Volkan Demirel, Kasımpaşa maçında gol atan Atsu için, "Christian kendi inisiyatifiyle şut atmaya karar verdi. Golü attıktan sonra yanına koştum ve onu kaldırdım. Onun için çok mutluydum. Ne yazık ki bunun onu tuttuğum, birlikte kutlama yaptığım ve onun yanında olduğum son an olduğunu bilmiyordum." dedi.

Volkan Demirel, deprem felaketini anlattı: "O gece hayatım boyunca en çok ağladığım geceydi" - Resim : 2

"HATAYSPOR'UN STADYUMU DEPREMZEDELER İÇİN BİR SIĞINAK OLDU"

Volkan Demirel, başka takımlardan teklifler aldığını ancak geri çevirdiğini söyledi. Genç teknik adam, "Onları terk etmeyeceğime ya da yüzüstü bırakmayacağıma söz verdim. Geri dönüp yardım etmek zorundaydım. Aileler konteynerlerda yaşıyor. Binalar girilemeyecek kadar kırılgan durumda. Hatayspor'un stadyumu depremzedeler için bir sığınak oldu." sözlerini kullandı.

"Sonraki günlerde takımı ve antrenörleri İstanbul'a getirmeye çalıştık" diyen Volkan Demirel, "Takım otobüsünü almamız gerekiyordu ama hiçbir yerde benzin bulamadık. Başka bir sorun daha vardı. Antrenörlerimden biri eşi ve bir yaşındaki bebeği gece hastanedeydi. Onları almaya gittik ama tabii ki ilaç, süt ve benzeri şeylere ihtiyacımız vardı. Neyse ki tüm bu temel ihtiyaçları ve nihayet biraz yakıt bulduk" ifadelerini kullandı. 

"YARDIM İÇİN HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK"

Almanya'daki takımlara da yardımlarından dolayı teşekkür eden Demirel, "Özellikle Bayern Münih, Borussia Dortmund ve Mainz yardım etmek için bir kampanya başlattı" dedi. Volkan Demirel'in, bu ekiplerden biriyle bu yaz bir dostluk maçı yapmayı umduğu belirtildi.