Volkan Demirel’den Beşiktaş’a tepki: “Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?"

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, TFF’nin ligden çekilen takımlarla maçı olan ekiplerin hükmen 3-0 galip sayılması yönündeki karara tepki gösteren Beşiktaş için sert ifadeler kullandı. Demirel, “Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" dedi.

Volkan Demirel’den Beşiktaş’a tepki: “Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?"

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, L1 Üçgen isimli YouTube kanalına konuk olarak açıklamalarda bulundu. 41 yaşındaki teknik adam, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından ligden çekilen Atakaş Hatayspor ve Gaziantep FK ile maçı olan ekiplerin hükmen 3-0 galip sayılması yönündeki karara tepki gösteren Beşiktaş camiası için sert sözler kullandı.

Volkan Demirel, "Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" dedi.

Volkan Demirel’den Beşiktaş’a tepki: “Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" - Resim : 1

"ŞAMPİYON OLSAN NE OLUR, KÜME DÜŞSEN NE OLUR?"

Volkan Demirel’in bu konuda sözleri şöyle:

"Alınan puanlar veya oynanan, oynanmayan maçlar sayılsın, sayılmasın... Bunları konuşmak bile şu anki ortamda bence çok yanlış. Ben bu konu hakkında konuşmamayı tercih etmelerini diliyorum. Çünkü yakışmıyor. Bana çok ufak hesaplar gibi geldi. Çünkü Hatay silinmiş. Acıları tekrar tazelemek istemem ama benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?"

Volkan Demirel’den Beşiktaş’a tepki: “Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?" - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Atakaş Hatayspor'da enkaz altında kalan Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut, deprem felaketinde yaşamını yitirmişti.