Kendisini aldatan kocasına tazminat ödedi

En yakın arkadaşıyla kendisini aldatan kocasına tazminat ödemek zorunda kalan kadın, bunun için inanılmaz bir yöntem seçti. Genç kadın 7 bin 500 doları 10 cent'lik bozukluklarla ödedi.

Kendisini aldatan kocasına tazminat ödedi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Pennsylvania'da yaşayan Brandi Lee, en yakın arkadaşıyla kocasını yakaladı. Lee, "Düğünümde yanımda durup kocama onunla bir ömür boyu birlikte olacağımı söylerken benimleydi" dediği arkadaşının kocasıyla yaşadığı ilişkiyi ortaya çıkarınca boşanma davası açtı.

Ancak mahkemeden hiç beklemediği bir sonuç çıktı. Hakim, çiftin boşanmasına ve genç kadının kendisini aldatan kocasına 7 bin 500 dolar tazminat ödemesine karar verdi. Kararın açıklanmasının ardından büyük bir şok yaşayan Lee, "Mahkeme kararını açıkladı ve ben ona boşanmak için para ödemek zorundayım" dedi.

Parayı ödememek için yollar aradığını ancak bulamadığını ifade eden Lee, ödemeyi yapmaya karar verince soluğu bankada aldı. Görevlilerden 7 bin 500 doları 10 cent olarak talep eden Lee'nin bu isteği kabul olunca genç kadın Facebook hesabından hikayeyi paylaştı. Önce eski kocasına uzun bir metin hazırlayan Lee, ardından da bankadan aldığı bozuk paraların fotoğraflarını paylaştı.

Mahkeme emrinde, 7 bin 500 dolar ödenmesi gerektiğini ancak bunun nasıl yapılacağına dair bir bilgilendirme yapılmadığını kaydeden Lee, kocasından az da olsa intikam alabilmek için bu yola başvurduğunu söyledi.

Paraları gönderdikten sonra Facebook hesabından 'Boşanmış' yazan bir tişört giyerek poz verdi. Genç kadının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım binlerce yorum aldı. Fotoğrafları tüm sosyal medya platformlarında paylaşıldı.