Yardım araçlarına ismini yazdıran Süreyya Yalçın bu kez sel bölgeleri için harekete geçti

Türkiye'de yaşanan yangın felaketleri sürecinde yangın bölgesinden fotoğraf paylaşan Süreyya Yalçın, yangın bölgelerine ismi yazılı olarak yaptığı yardımın ardından bu kez sel bölgeleri için harekete geçti. Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti, bu bölgelere isimsiz olarak yardım için kolları sıvadı.

Yardım araçlarına ismini yazdıran Süreyya Yalçın bu kez sel bölgeleri için harekete geçti

Türkiye'nin dört bir yanında meydana gelen yangın felaketleri sırasında sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla büyük tepki çekmesinin ardından isminin yazılı olduğu kamyonlarla yangın bölgelerine yardım yapan Süreyya Yalçın bu kez sel bölgeleri için harekete geçti. 

Yangın bölgesine gönderdiği yardımlarla reklam yaptığı iddia edilen Yalçın, bu kez tedbirli davrandı. Karadeniz'deki sel felaketinde yara alan bölgeler için seferber olan sosyetik güzel, ismini arabalardan kaldırıp sessizce iyilik yaptı.

Yardım araçlarına ismini yazdıran Süreyya Yalçın bu kez sel bölgeleri için harekete geçti - Resim : 1

Akdeniz ve Ege'de çıkan orman yangınları sırasında teknede verdiği tatil pozuyla eleştirilen Süreyya Yalçın, daha sonra yangın bölgelerine 15 kamyon yardım göndermişti.

Beş kamyon su, beş kamyon ayran ve beş kamyon buzu, yangın olan bölgelere gönderen sosyetik güzelin, TEMA Vakfı’na da yüklü bir bağış yaptığı ortaya çıkmıştı.

Ancak bu kez de yardım taşıyan arabaların üzerinde "Süreyya Yalçın yardım ve destek aracı" yazması gündem olmuş, Yalçın'a tepki gösterilmişti.

Aracı gören bazı vatandaşlar, yardımları geri göndermek istemişti. Bir grup vatandaş ise “Öyle bir lüksümüz yok” diyerek bu girişimi engellemişti.

Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın haberine göre; yanlış anlaşıldığını düşünerek elinden gelen yardımları yapan Süreyya Yalçın, eşi Ozan Baran'la birlikte tekrar harekete geçti.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da yaşanan sel felaketleri nedeniyle Süreyya Yalçın-Ozan Baran çifti, bu bölgelere de yardım göndermek için çalışmalara başladı.

Sosyetik güzel ve eşi, bu kez yardımların gizli yapılmasını istedi. Bir ekip kuran Yalçın, isminin kamyonlara kesinlikle yazılmamasını söyledi.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun sorularını cevaplayan Sürreyya Yalçın, "Orman yangınları sırasında yaptığınız tekne paylaşımı nedeniyle sosyal medyada çok tepki aldınız. Bize o günü anlatır mısınız?" sorusunu yanıtlamıştı.

"Uzun süredir Türkiye'ye gelmemiştim, o gün Türkiye'deki ilk günümdü. Bir gün önce Miami'de evimdeydim zaten televizyon izlemem, yangından haberim olmadan o paylaşımı yaptım ve fark edince sildim..."

"Fakat olan oldu çok tepki gördüm. Beni tanımayanlar duyarsız olduğumu düşündü. Bana 'Vatan haini' bile dediler. Çok, çok üzüldüm. Herkesten özür diliyorum."