Yargı dizisinde soru işaretleri büyüyor, hikayenin gidişatı tersine dönüyor! Ilgaz’ın baştan beri aradığı kim?

Yargı dizisinde hikayenin gidişatı tamamen değişiyor. Gerilimin anbean arttığı Yargı dizisinde olaylar tersine dönüyor. Derin hikayesiyle izleyenleri ekrana başlayan Yargı’da Ilgaz’ın peşine düştüğü isim merak uyandırdı. Peki, Ilgaz’ın baştan beri aradığı kim? İşte detaylar…

Yargı dizisinde soru işaretleri büyüyor, hikayenin gidişatı tersine dönüyor! Ilgaz’ın baştan beri aradığı kim?

Yargı dizisinde savcıların savaşı başlıyor, kılıçlar çekildi, kartlar yeniden dağıtılıyor. İtiraflar ağızlardan bir bir dökülecek, kim masum kim suçlu ortaya çıkacak. Televizyon ekranlarının aksiyon ve gerilim yüklü dizisinde heyecan dur durak bilmiyor.  

ILGAZ MEYDAN OKUYOR, OLAYLARIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Derin ilişki ağlarının ortaya çıkacağı Yargı’da bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde suçsuzluğu ispat edilen ve beraat eden Ilgaz, olayların peşini bir an olsun bırakmıyor. Yayınlanan fragmanda, görevinin başına dönen Ilgaz, meydan okuyor.

Yargı dizisinde soru işaretleri büyüyor, hikayenin gidişatı tersine dönüyor! Ilgaz’ın baştan beri aradığı kim? - Resim : 1

‘BAŞTAN BERİ ARADIĞIM SENSİN”

Ömer’in serbest kalması birçok soru işaretini beraberinde getirirken, hesaplar da görülmeye başlanıyor. Ilgaz’ın ‘‘Baştan beri aradığım sensin’’ cümlesini kime ve neden söylediği ise hikayenin gidişatına dair büyük merak uyandırıyor. 

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.