Yemeksepeti kapandı mı? Yemeksepeti ismini mi değiştiriyor? Yemeksepeti market mi oluyor?

Yemeksepeti kapandı mı? Türkiye'nin en çok bilinen online yemek ve market siparişi uygulaması Yemeksepeti değişime gidiyor. Yemeksepeti ismini mi değiştiriyor? Sistemi tamamen değiştiren Yemeksepeti merak edildi. Yemeksepeti market mi oluyor?

Yemeksepeti kapandı mı? Yemeksepeti ismini mi değiştiriyor? Yemeksepeti market mi oluyor?

Son dönemin en popüler uygulamalarından olan Yemeksepeti sistem değişikliği ile gündeme geldi. Vatandaşlar sıklıkla kullandıkları hızlı yemek ve market uygulamasında değişiklikler yapılıyor. Yemeksepeti kapandı mı? 

Çevrimiçi yemek ve market siparişi sitesi Yemeksepeti 2001 yılında kuruldu. Site, 20 milyondan fazla üye sayısına sahiptir. Günde ortalama 600 bin sipariş almaktadır. Yemeksepeti ismini mi değiştiriyor? 

Yemeksepeti, 2020 yılında 32 bin 437 yeni restoranın dijitalleşerek online paket servis sistemine başlamasını sağladı. Bu restoranların %82’sini yerel ve tekil işletmeler oluşturmaktaydı. Şirketin web sitesinin yanında iOS ve Android uygulamaları da bulunmaktadır. Yemeksepeti market mi oluyor? 

Yemeksepeti uygulamasının yaptığı açıklamaya göre, Yemeksepeti Banabi'nin isim, logo ve uygulama anlamında değişiklik geçiş süreci başladı. 

Kullanıcılara özellikle pandemi döneminde kolaylık sağlayan Yemeksepeti, yıllardır yenilikleriyle farklı hizmetler sunmaya devam ediyor. Yemeksepeti uygulaması değişikliğe adım attı. Kullanıcılara market imkanı sunmak için Banabi işletmesini kuran Yemek Sepeti, market uygulaması açacak.

Yemeksepeti market mi oluyor?  58 ilde hizmet veren Yemeksepeti Banabi uygulaması, adını Yemeksepeti Market olarak değiştiriyor.