Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi

Geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren ve hastanede tedavi altında olan Yeşilçam’ın  efsane ismi Nuri Alço, hala yoğun bakımda. Alço’nun eşi Burcu Alço, duygusal bir paylaşımda bulundu.

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi

Bayram tatili için memleketi Eskişehir’e giden Nuri Alço, evinde rahatsızlanmıştı. Yapılan ilk muayenede sanatçının beyin kanaması geçirdiği öğrenilmişti.

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi - Resim : 1

"MİLİMETRİK KANLANMA VAR"

Ünlü oyuncunun tedavi gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Sungur, dün düzenlendiği basın toplantısında, Alço'nun temel olarak 3 sağlık sorununun bulunduğunu belirten Sungur, başlangıç aşamasında nörolojik sıkıntılarının oluştuğunu, bulantı ve kusma şikâyetiyle çekilen MR'ında beyin arka bölgesinde milimetrik kanlanma olduğunu belirterek; "Güç kaybı yok, konuşmasında problemi yok, tedavisini alıyor" dedi.

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi - Resim : 2

"SEVENLERİNE SELAMLARI VAR"

Nuri Alço'nun genel sağlık durumuna değinen Doç. Dr. Mustafa Sungur, şunları kaydetti:

Kendisini ziyaret ettim. Konuşabiliyor, daha rahat nefes alıyor. Aralıklı olarak oksijen tedavisi devam ediyor. Kalp problemi nedeniyle akciğerinde bir enfeksiyon vardı. Bununla ilgili de antibiyotik tedavisi sürüyor. Cuma günü başlayan olaylar silsilesi bugün itibarıyla daha stabil ve daha iyi. İnşallah sevenlerine daha iyi haberler vereceğiz. Şu aşamada hayati tehlikesi görülmüyor. Bugün ziyaret ettiğimde gülüyor, konuşuyor ve morali çok iyiydi. Sevenlerine selamları var."

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi - Resim : 3

"EVVELİM SEN OLDUN AHİRİM SENSİN"

2020 yılında Nuri Alço ile dünyaevine giren Burcu Alço, duygusal bir paylaşımda bulundu. Burcu Alço, eşinin fotoğrafına; "Evvelim sen oldun ahirim sensin" mesajını yazdı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi - Resim : 4

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço hala yoğun bakımda. Eşinden kahreden yeni bir paylaşım geldi - Resim : 5