Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço da Kadir İnanır'la aynı kaderi paylaşmıştı. Hayranlarının istemediği haber geldi

Yeşilçam'ın bir başka efsanesi Kadir İnanır'la aynı kaderi yaşayan ve beynine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan Nuri Alço hakkında hayranlarının istemediği bir haber geldi.

Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço da Kadir İnanır'la aynı kaderi paylaşmıştı. Hayranlarının istemediği haber geldi

Son günlerde Yeşilçam'ın usta oyuncularıyla ilgili peş peşe gelen haberler, Yeşilçam hayranlarını üzmeye devam ediyor.

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın beyin damarlarından birin pıhtı atmasının ardından benzer bir durumu da Yeşilçam'ın bir başka efsanesi Nuri Alço yaşadı. Bayram tatili için gittiği Eskişehir'de rahatsızlanan Alço, Eskişehir'deki özel bir hastaneye yatırılmıştı. 

HAYRANLARI İYİ HABER BEKLİYORDU

Hayranlarının uyandırılması haberi beklediği Nuri Alço hakkında hayranlarını istemediği bir haber geldi. Buna göre durumu kritik olan Alço, bugün Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Oyuncunun tedavisine burada devam edilecek.

"KALP YETMEZLİĞİ TESPİT EDİLDİ" 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ünlü aktör Nuri Alço’nun sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço’nun Eskişehir’de kaldırıldığı hastaneden ileri tetkikler yapılması için Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildiğini belirterek, “Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir. Bilinci açık olan hastamızın tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyor, sevenlerinin üzüntülerini paylaşıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Yeşilçam'ın efsanesi Nuri Alço da Kadir İnanır'la aynı kaderi paylaşmıştı. Hayranlarının istemediği haber geldi - Resim : 1