Yılın ilk Güneş Tutulması yenilikler getirecek! Kadersel dönüşüm zamanı…

25 Nisan – 1 Mayıs Haftasında Gökyüzü Enerjisi: Boğa burcunda Güneş Tutulması

 Herkese sağlıklı, mutlu ve güzel haberler alacağı bir hafta geçirmesini dilerim.

Bu hafta oldukça önemli olan bir Güneş tutulması yaşayacağız. 30 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan Güneş tutulması, Güney Amerika’nın güneyi, Antarktika’nın kuzey kısmı, Pasifik okyanusu, Güney Amerika ve Atlantik okyanusundan gözlemlenebilecek bir kısmi tutulma olacak. Türkiye saati ile 23.28 de gerçekleşecek olan bu tutulma ülkemizden gözlemlenmeyecek. Dolayısıyla tutulmanın global etkileri daha çok güney yarı kürede etkin olacaktır. Boğa burcunun 10 derecesinde gerçekleşecek olan bu tutulma, hayatlarımızda oldukça kadersel etkiler altında olacağımız bir döneme gireceğimizi gösteriyor. Bu tutulmanın benzerlerini 2003-2004 ve 2013-2014 yılları arasında yaşamıştık. Benzer etkilere sahip olan bu tutulma, o yıllarda yaşanılanların aksine daha olumlu etkileri hayatımıza getirecektir. Tutulmanın toprak elementine sahip olan Boğa burcunda olması, yöneticisinin Venüs gezegeni olması ve sabit nitelikte olmasından dolayı, tarım, hayvancılık, toprak ve gayrimenkul konularını ön plana çıkaracaktır. Büyükbaş hayvanlardan gelebilecek zararlar, yer sarsıntıları, toprak kaymaları, sulardan gelebilecek durumlar, kadın hastalıkları, para piyasalarındaki dalgalanmalar, emlak ve gayrimenkul fiyatları ile ilgili alınabilecek kararlar, kadınları ilgilendiren durumların ortaya çıkması, lüks tüketim vergilerinin gelmesi, gıda fiyatlarında artışlar, bir kadın liderin parlaması gibi durumlar söz konusu olacaktır. Tutulma anı haritasında, Yay burcunun yükselmesi, hak hukuk, inançlar, yurt dışı bağlantılı konular, turizm sektörü, üniversiteler, akademisyenler, basın yayın sektörünü ilgilendiren konular, göçmenler ve eğitim hayatını ilgilendiren konularda yeni kararların alınabileceğini gösteriyor. Tutulma yöneticisi olan Venüs’ün yücelimde olduğu Balık burcunda olması ve yönettiği burçta olan Jüpiter ile kavuşumda olması, aynı zamanda tutulmanın Kuzey Ay Düğümü bendinde olması, oldukça iyicil etkiler altında olduğumuzu gösteriyor. Yeni fırsatların yaşanacağı bu tutulmada bireysel olarak hayatımızdaki değer yargılarını sorgulamamıza neden olurken, bizler için hem neyin daha değerli olduğunu idrak edeceğimiz hem de kendi öz değerimizin farkına varacağımız bir dönem olacaktır. Aynı zamanda bireysel haritalarımızda aldığımız etkilere bağlı olarak, özellikle evlilikler, yeni sağlam ve kalıcı ilişkilerin başlaması, taşınmalar ve gayrimenkul alım satımları yaşanabilir. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için de oldukça olumlu etkiler yaşanacaktır. Maddi olarak kendimizi güvence altına alma ihtiyacımız artarken, ilişkilerde güven ve istikrar isteğimiz de ön plana çıkacaktır. Etkisi iki yıla yayılacak olan bu tutulmanın, bireysel olarak iyicil etkilerini tutulma yöneticisi olan Venüs’ün Haziran ayının başında Boğa burcuna girmesi ile hissetmeye başlayacağız.

Koç ve Yükselen Koç: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, finansal konular ön plana çıkacaktır. Uzun vadede kendi yeteneklerinizi keşfettiğiniz ve güvendiğiniz bir dönem içerisine gireceksiniz. Bu dönem içerisinde gayrimenkul alım satımları yapabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı bağlantılı işleriniz ve hukuksal konularınız da gündem içerisinde olabilir, yeni eğitimlere başlayabilir veya akademik işlere imza atabilirsiniz. Bunun yanı sıra tutulmanın psikolojiniz üzerinde de iyicil etkilere sahip olduğunu bilmelisiniz.

Boğa ve Yükselen Boğa: Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, hayatınız üzerinde oldukça etkili olacaktır. İlişkileriniz, kariyer hayatınız ve aile yaşantınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanacaktır. Ortak kazanımlar, miras vb. gibi konularda yeni gelişmeler yaşanırken, sosyal çevreniz ve arkadaş ilişkilerinizde de oldukça iyicil etkiler altında olacaksınız. Özellikle bekar olan Boğa burçlarının hayatına arkadaş çevresinden bir partner girebilir.

İkizler ve Yükselen İkizler: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, uzun zamandır üzerinizde baskı hissettiğiniz konulardan artık özgürleştiğiniz bir dönem olacaktır. Bilinçaltınıza attığınız konular ile yüzleşerek onları şifalandıracağınız bu dönemde, özellikle kariyer hayatınız ile ilgili konularda çok güzel gelişmeler olacaktır. Kariyer hayatınız ve toplumsal duruşunuz ile ön plana çıkabilirsiniz. Aynı zamanda ikili ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşanırken, hayatınıza sürpriz bir aşk girebilir.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, oldukça sosyal olacağınız bir dönem sizleri bekliyor olacaktır. Bu dönem, yeni sosyal çevrelerin içerisine girebilir ve yeni dostluklar edinebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birileri ile yeni iş ve projelere başlayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İş yükünüz artarken buna bağlı olarak kazançlarınız da artacaktır. Yurt dışı bağlantılı işlere başlayabilir, uzun vadede seyahat programları yapabilirsiniz. Aynı zamanda hukuksal olarak devam eden bir süreciniz varsa bu konuda da olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, kariyer hayatınız ön plana çıkacaktır. Kariyerinizde önemli yön değişimleri yaşanabilir, kendi işinizi kurmak için harekete geçebilirsiniz. Özellikle kendi hobinizi mesleğe dönüştürebilirsiniz. Bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak isteyen Aslan burçları bu tutulmadan oldukça olumlu etkileneceklerdir. Ortak kazanımlar ve miras konuları ile ilgili de güzel ve sürpriz gelişmeler sizler bekliyor olacaktır.

Başak ve Yükselen Başak: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, yurt dışı bağlantılı işleriniz, eğitim hayatınız ve hukuksal konularınız ön plana çıkacaktır. Bu dönem yurt dışına eğitim amaçlı gidebilirsiniz. Yaptığınız işler ile sosyal medyada tanınabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı yapabilir, taşınma kararı alabilirsiniz. Ayrıca bekar olan Başak burçları evlenme kararı alırken, partneri olan Başak burçları ise eşinizi ilgilendiren durumlar ile ilgili oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, haricen ortaklı bir işe imza atabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, ortak kazanımlar, borçlar, kredi ve miras konularınız ön planda olacaktır. Bu konularda önemli gelişmeler yaşanırken, çevre ve şehir değişimi olabilir, kardeşleriniz ve yakın çevrenizi ilgilendiren konularda güzel gelişmeler yaşanabilir, yeni bir projeye imza atabilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızda yeni sorumluluklar yüklenebilir ve yeni bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Akrep ve Yükselen Akrep: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, evlenme kararı alabilirsiniz, hayatınıza yeni bir partner girebilir, partneri olan Akrep burçları ise ortaklı bir işe imza atabilirler. Finansal konularınızda iyicil etkiler altında olduğunuz bu tutulmada, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen Akrep burçlarını bu tutulma oldukça destekliyor olacaktır.

Yay ve Yükselen Yay: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, gündelik hayatınızdaki rutinleriniz değişecektir. Çalıştığınız iş yeriniz değişebilir, taşınma kararı alabilir, işinizi ilgilendiren konularda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. Kendinizi geliştireceğiniz bu dönemde, kendi hayatınıza yön verecek yeni kararlar alabilirsiniz. Aynı zamanda taşınma kararı alabilir ve gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, bekar olan Oğlak burçları hayatlarının aşkı ile karşılaşabilirler, bunun yanı sıra çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak burçları da oldukça olumlu etkiler altında olacaklardır. Bu dönem yeni bir hobiye başlayabilir, hobinizi kazanca çevirebilirsiniz. Yeni bir projeye imza atabilir, seyahat programları yapabilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, aile yaşantınız ve ebeveynlerinizi ilgilendiren konular gündeminizde olacaktır. Bu dönem taşınma kararı alabilirsiniz. Ailenizle daha yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evlenme kararı alabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve arkadaş çevrenizin desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Yeni arkadaş grupları içine dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda finansal konularınızda iyicil etkiler altında olduğunuz bu tutulmada, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ile birlikte, kardeşlerinizi ilgilendiren konularda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşlerinize destek olabilir veya onların desteğini daha yakından hissedebilirsiniz. Aynı zamanda taşınma ve yer değişiklikleri gündeminizde olurken, kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda da önemli gelişmeler yaşayabilir ve iş değişikliği yapabilirsiniz. Haricen, bu tutulma sizleri kendi hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz hedeflere gitmeniz açısından da oldukça destekliyor olacaktır.

 Aycan Balan