YÖK’ten açıklama geldi! Hangi üniversiteler tatil edildi? Üniversitelerde eğitim ertelendi mi? İşte eğitime ara veren üniversiteler!

YÖK duyurdu! Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilde yükseköğretim kurumlarında bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemine ara verilmişti. YÖK, yurt ve kampüs imkânlarının ihtiyaç hâlinde kullanıma sunulmak üzere bazı illerde bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi erteledi. Peki, Hangi üniversiteler tatil edildi? Üniversitelerde eğitim ertelendi mi? İşte eğitime ara veren üniversiteler!

YÖK’ten açıklama geldi! Hangi üniversiteler tatil edildi? Üniversitelerde eğitim ertelendi mi? İşte eğitime ara veren üniversiteler!

Deprem nedeniyle YÖK’ten bazı üniversitelerde eğitime ara verdiğini duyurmuştu. YÖK yeni aldığı bir kararla yarıyıl tatilinde olan bazı üniversitelerde yurt ve kampüs imkânlarının ihtiyaç hâlinde kullanıma sunulmak üzere bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemini ileri bir tarihe erteledi.

HANGİ ÜNİVERSİTELERDE EĞİTİM ERTELENDİ?

YÖK’ten yapılan açıklama şu şekilde:

“Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 10 ilimizdeki yükseköğretim kurumlarında bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemine ara verilmişti. Yurt ve kampüs imkânlarının ihtiyaç hâlinde kullanıma sunulmak üzere Antalya, Bingöl, Elazığ, Erzincan, Karaman, Kayseri, Konya, Mardin, Mersin, Niğde, Sivas, Tunceli illerimizdeki yükseköğretim kurumlarında da bahar yarıyılı eğitim ve öğretim dönemi daha sonra açıklanacak bir tarihe kadar ertelenmiştir.”