Yürek yakan fotoğraf! Kahraman 4 şehidimizin aynı sofradaki son yemeği ortaya çıktı

Irak'ın kuzeyinde eli kanlı terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan kahramanlarımızdan 4'ünün, kısa bir süre önce aynı masada yemek yediği anlara ait bir fotoğraf ortaya çıktı.

Yürek yakan fotoğraf! Kahraman 4 şehidimizin aynı sofradaki son yemeği ortaya çıktı

Terör örgütü PKK'nın hain saldırıları sonu 12 askerimiz şehit olmuştu... Türkiye'yi kahreden haberlerin ardından TSK unsurları hain saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlere adeta nefes aldırmadı. Peş peşe düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terörist öldürüldü.

AYNI SOFRADA 4 KAHRAMAN

Türkiye şehitlerine ağlarken ortaya çıkan bir fotoğraf yüreğimizi iyice yaktı...  Sabah gazetesinin aktardığına göre; yakın zamanda çekildiği anlaşılan fotoğrafta, şehit Teğmen Ramazan Günay, Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı, Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca ve Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın aynı sofrada bulunduğu görüldü.

Yürek yakan fotoğraf! Kahraman 4 şehidimizin aynı sofradaki son yemeği ortaya çıktı - Resim : 1

"KOMUTANIM BEN BÖLGEYE GİTMEK İSTİYORUM"

Şehidin önceki görev yaptığı bölgedeki komutanı, sosyal medyada şu sözlerle paylaşım yaptı:

"Şehidimiz Semih daha önce görev yaptığı yerde benim askerimdi. Birlikte deprem bölgesinde günlerce görev yaptık. Orada yaptığı işten hep gurur duyardı ama sürekli yanıma gelip 'Komutanım ben bölgeye gitmek istiyorum' derdi. Bölgeye gidebilmek için dilekçesini vermişti. Uzun yapılı bir çocuktu, kolay kolay bir yere sığdıramazdım onu, şimdi tabuta sığdı. Bölgeye gidebilmek için bütün şartlarını zorladı, en sonunda ataması çıktığında koşarak yanıma geldi 'Komutanım gidiyorum sonunda' diyerek gülüyordu. Meğerse şehadete gülüyormuş aslanım