Ankara, İstanbul, İzmir 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 14 Mayıs 2023’te Türkiye sandık başına gitti. Milyonlarca kişinin oy kullandığı Türkiye’de Ankara, İstanbul, İzmir şehirlerinde yaşayanlar da adayını belirleyip oy verme işlemini gerçekleştirdi. Şimdi gözler 2023 seçim sonuçlarına çevrildi. 3 adayın yarıştığı kritik seçimde sonuçlar için gözler sonuçlara çevrildi. Seçim sonuçları yasakların kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak.

Ankara, İstanbul, İzmir 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

İstanbul İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları için tıklayın 

Ankara İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları tıklayın 

İzmir İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları tıklayın 

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye genelinde vatandaşlar oy kullandı. 14 Mayıs 2023’te Türkiye'nin 81 ilinde vatandaşlar sandık başına gitti. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın adının bulunduğu oy pusulalarında Cumhurbaşkanı seçimini yaptı. Tercihini yapan vatandaşlar seçim sonuçlarının ne olacağını merak ediyor.  Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir’de hangi adayın önde olduğu merak ediliyor.

ANKARA, İSTANBUL, İZMİR 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Vatandaşlar partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarını anlık olarak tv100.com’dan öğrenebilecek. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak. Ankara, İstanbul, İzmir’deki seçim sonuçları da yasaklar kalkar kalkmaz anlık olarak seçim ekranlarına yansıtılacak. 100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından tv100.com’dan öğrenilebilecek.