Bursa, Çanakkale, Çankırı 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için sabahın erken saatlerinden itibaren Türkiye sandık başına gitti. Milyonlarca kişinin oy kullandığı Türkiye’de özellikle Bursa, Çanakkale, Çankırı şehirlerinde yaşayanlar da oylarını kullandı. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan olmak üzere üç adayın yarıştığı Cumhurbaşkanı seçiminde için gözler sonuçların açıklanacağı saatlere çevrildi. Yasakların kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak.

Bursa, Çanakkale, Çankırı 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Bursa İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları için tıklayın 

Çanakkale İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları tıklayın 

Çankırı İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları tıklayın 

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye sandık başına gitti. Milyonlar oylarını kullanmak için okullara akın etti. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın adının bulunduğu oy pusulalarında vatandaş Cumhurbaşkanını tercih etti. Adayını seçen vatandaşlar 2023 seçim sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ve hangi adayın önde olacağını merak ediyor.  İşte Bursa, Çanakkale, Çankırı’da seçim sonuçları

BURSA, ÇANAKKALE, ÇANKIRI 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vatandaşlar partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarını anlık olarak tv100.com’dan öğrenebilecek. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak. Bursa, Çanakkale, Çankırı’daki seçim sonuçları da yasaklar kalkar kalkmaz anlık olarak seçim ekranlarına yansıtılacak. 100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından tv100.com’dan öğrenilebilecek.