Bitlis, Bolu, Burdur 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye oy verdi. 14 Mayıs 2023’te sandık başına giden milyonlarca kişinin oy kullandığı Türkiye’de Bitlis, Bolu, Burdur şehirlerinde yaşayanlar da oylarını kullandı. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan olmak üzere üç adayın yarıştığı Cumhurbaşkanı seçiminde sonuçlar için gözler akşam saatlerine çevrildi. Seçim sonuçları yasakların kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak.

Bitlis, Bolu, Burdur 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Bitlis İli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Bolu İli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

Burdur İli Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları için tıklayın

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

13. Cumhurbaşkanı Seçimi ve Milletvekili Genel Seçimi için Türkiye sandık başına gitti. Vatandaşlar oylarını kullanmak için sabahın erken saatlerinde oy kullanacakları okullara gitti. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın adının bulunduğu oy pusulalarında vatandaş tercihini yaptı. Adayını seçen vatandaşlar 2023 seçim sonuçlarının ne olacağını merak ediyor.  Özellikle Bitlis, Bolu, Burdur’da hangi adayın önde olduğu merak ediliyor.

BİTLİS, BOLU, BURDUR 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vatandaşlar partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarını anlık olarak tv100.com’dan öğrenebilecek. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak. Bitlis, Bolu, Burdur’daki seçim sonuçları da yasaklar kalkar kalkmaz anlık olarak seçim ekranlarına yansıtılacak. 100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından tv100.com’dan öğrenilebilecek.

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN