Antalya, Artvin, Aydın 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Türkiye sandık başında. 13. Cumhurbaşkanı seçimi için 14 Mayıs 2023’te milyonlarca vatandaş sandık başına gitti. Genç, yaşlı milyonlarca kişinin oy kullandığı Türkiye’de Antalya, Artvin, Aydın şehirlerinde yaşayanlar da adayını belirleyip oyunu kullandı. Şimdi gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Kritik seçimde sonuçlar için gözler YSK’ya çevrildi. Seçim sonuçları yasakların kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak.

Antalya, Artvin, Aydın 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları: Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan oy oranları!

Antalya İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları için tıklayın 

Artvin İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları için tıklayın 

Aydın İli Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları için tıklayın 

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

14 Mayıs 2023’te Türkiye'nin 81 ilinde vatandaşlar sandık başına giderek oylarını kullandı. Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Oğan’ın adının bulunduğu oy pusulalarında seçimini yaptı. 13. Cumhurbaşkanı için adayını belirleyen ve tercihini yapan vatandaşlar seçim sonuçlarının ne olacağını merak ediyor.  Özellikle Antalya, Artvin, Aydın’da hangi adayın önde olduğu araştırılıyor.

ANTALYA, ARTVİN, AYDIN 2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vatandaşlar partilerin ve cumhurbaşkanı adaylarının oy oranlarını anlık olarak tv100.com’dan öğrenebilecek. Seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte il il ve ilçe ilçe sandık sonuçları tv100.com’da olacak. Antalya, Artvin, Aydın’daki seçim sonuçları da yasaklar kalkar kalkmaz anlık olarak seçim ekranlarına yansıtılacak. 100 yılın seçimini en tarafsız ve doğru analizlerle, hızlı, anlık veri ve grafiklerle tv100 ekranlarından tv100.com’dan öğrenilebilecek.

2023 CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN