248 saat sonra enkazdan çıkarılan mucize kız Aleyna’dan tek cümlelik mesaj! O anlara sadece tv100 tanıklık etti

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde Atabey Apartmanı'nın enkazından 248 saat sonra sağ çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, tedavi için Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara'ya götürülüyor. Depremin 11'inci gününde mucize bir şekilde kurtarılan Aleyna Ölmez'in Ankara'ya sevk edildiği anlara sadece tv100 tanıklık etti. Ankara'ya sevk edilen Aleyna ise ilk açıklamasında "İyiyim. Kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım" dedi.

248 saat sonra enkazdan çıkarılan mucize kız Aleyna’dan tek cümlelik mesaj! O anlara sadece tv100 tanıklık etti

 

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından bölgelerdeki gelişmeleri anbean aktaran tv100, depremin 11'inci gününde de son durumu aktarmayı sürdürüyor.

Şu ana kadar deprem enkazlarından en son çıkarılan isim olan ve 248 saat sonra sağ olarak kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, tedavi için Kahramanmaraş'tan Ankara'ya ambulans uçakla sevk ediliyor.

Deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarına tanıklık eden tv100, şimdi de Atabey Apartmanı enkazından çıkarılan Aleyna Ölmez'in sevk anlarını görüntüledi.

Ölmez'in hastanede ilk sözlerinin hiç bir şey yiyip, içmediği olduğu öğrenildi.

ALEYNA’DAN TEK CÜMLELİK MESAJ

Ölmez, sevk öncesinde hastanede kendisinin sağlık durumunu soran basın mensuplarına, "İyiyim teşekkür ederim" ifadeleriyle karşılık verdi. Enkaz altında ne yaptığı sorusuna Aleyna Ölmez, "Hiçbir şey yoktu elimde, kendi kendime vakit geçirmeye çalıştım." dedi.