Ahıra girdiğinde şoke oldu! 15 koyununu görünce gözlerine inanamadı

Osmaniye’de ahıra saldıran vahşi hayvanlar 15 koyunun telef olmasına neden oldu. Hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Çalık ise “15 tane koyunumuz telef oldu 1 tanesi de kayıp şu anda yok” dedi.

Ahıra girdiğinde şoke oldu! 15 koyununu görünce gözlerine inanamadı

Olay dün gece saatlerinde Osmaniye Düziçi'nin İrfanlı Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, evinin yanındaki ahırında hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Çalık, iftar saatlerinde hayvanlarını yemledi ve eve gitti. Sabah saatlerinde ise ahıra geldi ve gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

Hayvan yetiştiriciliği yapan Ali Çalık hayvanların birçoğunun parçalandığını gördü. Çalık ekiplere haber verdi. Düziçi Belediyesi zabıta ekipleri ve Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü ekipleri ahıra gelerek incelemede bulundu.

Ali Çalık yaşadığı olayla ilgili olarak "Sabah yemlemeye geldiğimizde bu korkunç manzarayla karşılaştık. 15 tane koyunumuz telef oldu 1 tanesi de kayıp şu anda yok. Daha önce böyle bir şey yaşamadık, ilk defa böyle bir şey başımıza geldi. Koyunlarımızın hepsi gitti vahşice katledilmiş. Canavar olabilir, kurt olabilir ne olduğunu bilemiyoruz insanın aklına her şey gelebiliyor. Zabıta arkadaşlarımız geldi sağ olsunlar inceleme yaptılar" dedi.