AK Türkler

Fakat her iki konuda hayat pahalılığı kadar gündemimi ve kafamı meşgul etmiyor.

Akaryakıt, gıda, faturalar ve kiralardaki bunaltıcı pahalılık ile halkımız boğuşurken, camiden birilerinin dilini koparmanız abesle iştigaldir.

Gece gündüz Sedef Kabaş’ı tartışmanız, Sezen Aksu’ya veryansın etmeniz, en az hayat pahalılığı kadar halkımızı eziyor!

Bir yanda yıllarca aldığı yağlı ihalelerle servetine servetine servet katmış AK TÜRKLER, bir yanda gerek iktidar yanlısı gerek muhalif, her türlü milli meselede devletin yanında olmuş, hiç bir kazancı ve menfaati olmadan davasına inanmış halkımız.

Kimse kusura bakmasın Sezen Aksu ve Sedef Kabaş kimsenin umrunda değil!

Millet geçim derdine düşmüş, nerden tasarruf ederimde çoluk çocuğumun nafakasını çıkartırım diye uykuları kaçarken kimse haftalarca içi boş magazin haberlerle uğraşamaz!

Gerçek gündemimiz pahalılığı nasıl ortadan kaldıracaksınız, dövizi tek hanelere ne zaman düşüreceksiniz sorularının yanıtıdır!

İktidar unutmamalıdır ki yıllarca servetine servet katmış Ak Türkler ya da yalaka her şeyi doğru kabul edip savunan gazeteciler sizi kurtaramaz 2023'te.

Sizi kurtaracak olan halktır!

Size oy verecek olan şu anda pahalılık İle boğuşan halkımızdır.

Lüks hayatlar sunduğumuz beş on aile, Sayın Cumhurbaşkanının uçağına bindirdiğiniz, herşeyi kayıtsız şartsız savunmayı kendine görev edinmiş bazı yalaka gazeteciler sizi kurtaramaz halkımıza dönün, dinleyin ve ne yapıp edip pahalılığa çözüm bulun.

Sezen Aksu’ya gelince tüm sanatını ve sanatçı kişiliğini murdar etti o iki malum iki cümle.
Sedef Kabaş ise dikkatle takip ettiğim muhalif bir medya mensubuydu. O da Sayın Cumhurbaşkanımıza ettiği asla tasvip ve kabul edemeyeceğimiz hakaretleri ile tüm kariyerini murdar etti.

Toplumu hem iktidar hem de muhalefet kutuplaştırmamalı, manevi hassasiyetlere ve edep ahlak kurallarına dikkat etmelidirler.

Ülkenin tek gündemi sadece ve sadece ekonomi olmalıdır. Halkımız bir an önce bu pahalılıktan kurtulmalıdır.

Allah vatana millete zeval vermesin.

Vesselam ....