Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat size acil tarih. Fazla zaman yok

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen sosyal medya hesabından İç Anadolu bölgesindeki illerimiz Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat için acil bir tarih verdi. Fazla zaman yok.

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat size acil tarih. Fazla zaman yok

Türkiye yeniden soğuk havaların etkisi altına giriyor. Bu nedenle vatandaşlarımız hangi bölgede hava durumunun ne olacağını merak ediyor. 

Meteoroloji uzmanı Orhan Şen de sosyal medya hesabından bölge bölge bilgilendirme yaparak vatandaşların çok faydanalacağı bilgiler verdi. Şen tarafından aktarılan bilgilere göre İç Anadolu bölgesindeki illerimizde kar yağışı etkisini artıracak. 

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat'ın bu tarihi acil öğrenmesi gerekiyor. Fazla vakit yok. Çünkü tarih çok yakın. 

TARİH PAZAR GÜNÜ 

Şen şunları aktardı: 

"Pazar günü Anadoluda kar yağışı genişleyecek. Bu sistemde İstanbulda Kar yağışı görülmeyecek. Cuma günü İstanbulda yağmur kuvvetli 16 C, sıcaklık cumartesi pazar 7-8 dereceye düşecek. " 

Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Sivas ve Yozgat size acil tarih. Fazla zaman yok - Resim : 1