Maraşlı’nın Firuzan’ı Rojda Demirer'i hiç böyle görmediniz!

Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı ATV'nin yeni dizisi Maraşlı'da Firuzan karakterine can veren ödüllü oyuncu Rojda Demirer'i hiç böyle görmediniz...

ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni dizi Maraşlı, konusu kadar, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı Maraşlı'da Firuzan karakterine hayat veren güzel oyuncu Rojda Demirer, sosyal medyada en çok merak edilen isimlerden biri oldu.

İlk kez bir projede kötü rolde

Haberin Devamı

İlk bölümü ile büyük beğeni toplayan Maraşlı'nın Firuzan'ı Demirer, ilk kez bir projede oynadığı kötü rolüyle gündem oldu.

Ünlü oyuncu Rojda Demirer Aşk Olsun, Canım Benim, Ağa Kızı, Tadımız Kaçmasın, Candan Öte, Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Hisarbuselik, Sevgili Dünürüm, Melekler Korusun, Geniş Aile, Elde Var Hayat, Alev Alev, Yedikule Hayat Yokuşu, Acil Aşk Aranıyor, Kördüğüm, Adı Efsane ve Çarpışma gibi başarılı bir çok projede yer aldı.

Oynadığı sayısız yapımla izleyicinin gönlünde taht kuran Demirer'in Maraşlı'daki rolü seyircileri şaşırttı.

Haberin Devamı

Peki Maraşlı'nın Firuzan'ı kimdir?

37 yaşındadır. Tam bir afettir. Sedef Hanım'ın aksine asil bir kadın değildir. Daha çok orta sınıf bir aileden gelmektedir. Hırsları vardır. Eğitimi yoktur. Cilvesi ve güler yüzüyle Aziz Bey'i kendine aşık etmeyi başarmıştır. Firuzan, Aziz'e iyi gelir. Lakin Aziz yaşı itibariyle Firuzan'ı her zaman mutlu etmeye muktedir değildir.

Rojda Demirer kimdir? Nereli, Kaç yaşında?

Haberin Devamı

12 Ağustos 1980 Ankara doğumlu olan Demirer, yaş olarak şu anda 40 yaşındadır. Ankara doğumlu olan ünlü isim baba tarafından Diyarbakırlıdır. Ünlü oyuncu, 1988 yılında yani daha 9 yaşındayken TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanıp radyo tiyatrosu yapmaya başladı. Sonrasında TRT’de çocuk dizileri, program sunuculuğu ve film, dizi ve çizgi film dublajları yaptı. Demirer, 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. 2003 ile 2008 yılları arasında ise Trabzon Devlet Tiyatrosu’nda görev aldı.

Sonraki Haber