Çalışan emekliler için müjde! Emekli ikramiyesi 5 bin TL yattı mı? Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman yatacak, ayın kaçında?

Emekli ikramiyesi hakkında bir müjde daha geldi. Geçtiğimiz günlerde bir defaya mahsus 5 bin TL ödenen ikramiyeden çalışan emekliler yararlanamamıştı. Şimdi ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı yeni açıklamada; emekli olup fiilen çalışmaya devam eden emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu. Peki; Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman yatacak, ayın kaçında? 5000 TL Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte tüm bilgiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye açıklaması geldi ve "Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman yatacak, ayın kaçında?" sorusu da resmi açıklamayla yanıt bulmuş oldu. Daha önceleri bir defaya mahsus sadece çalışmayan emekliler için verilen 5 bin TL için düzenleme yapıldı ve çalışan emekliler için de çalışmalar başlatıldı. Peki; Çalışan emekliye 5000 TL ne zaman yatacak, ayın kaçında? Emekli ikramiyesi 5000 TL hangi ayda yatacak? İşte çalışanlar için emekli ikramiyesi son dakika gelişmeleri.