Çardak Havalimanı'nda kulenin camları patladı

Denizli depremi sırasında Çardak Havalimanı'nın kulesinin camları patladı, teknik ekipman zarar gördü. .

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem Denizli Çardak Havalimanı'nda da hasara yol açtı.Havalımanı kulesinin camları sarsıntı sırasında patladı.

Tavan ışıkları aşağı düştü,  teknik ekipmanlar ve bilgisayarlar zarar gördü. Havalimanında aksaklık oluşmaması için görevliler önlem aldı.

Haberin Devamı

Uçak seferlerinde aksama yok

Çardak Havalimanı'nda oluşan hasar hakkında yapılan açıklamada uçak seferlerinde bir aksama olmadığı belirtildi.

Denizli depremi Çardak Havalimanı tavanındaki bazı plakaların düşmesine neden oldu. Havalimanı içindeki kafeterya ise geçici bir süreyle kapatıldı. Kısmi zarar gören tavanın ise yenilenmesine başlandı.

Devlet Hava Meydanları işletmesi açıklama yaptı

Haberin Devamı

Çardak Havalimanı’ndaki hasar hakkında açıklama yapan Devlet Hava Meydanları İşletmesi, uçuşların depremden etkilenmediğini açıkladı.
Resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri, “Denizli'de meydana gelen depremden hemen sonra ekiplerimizce yapılan incelemede, havalimanımızda uçuşları ve operasyonları olumsuz etkileyecek bir durumun bulunmadığı anlaşılmıştır. Hava yolu şirketlerinin tarifeli seferleri devam etmektedir. Denizli Çardak Havalimanı’nda Hava yolu şirketlerinin tarifeli seferleri devam etmektedir” dedi.

Sonraki Haber